Gazeta Sporturilor, oare şi-a schimbat profilul ?!

gazeta sporturilor logo ziar gsp Gazeta Sporturilor, oare şi a schimbat profilul ?!

Gazeta Sporturilor, oare şi-a schimbat profilul ?

Aceasta-i întrebarea pe care mi-am pus-o (cu firească uimire) astăzi dimineaţă când, ca de obicei, m-am oprit la un chioşc de ziare pentru a cumpăra obişnuitele mele cotidiane. Între acestea se numără, de ani mulţi, şi Gazeta Sporturilor, de fapt unicul(!!!) ziar (tipărit) din România cu conţinut în exclusivitate dedicat fenomenului sportiv.

Dar, când să desfac ziarul, surpriză! Primele 7 (şapte!) pagini, erau ocupate de o mega-ancheta (Fake!) ce viza, în exclusivitate, nişte deficienţe existente, nu de azi, de ieri, în reţeaua medico-sanitară din ţara noastră!
Obiectiv şi bine scrisă, nu zic ba, dar nu văd ce legătură au toate acestea cu sportul!?

Dacă tot au făcut-o (mă refer la anchetă) de ce n-au publicat-o într-un ziar de ştiri şi reportaje, profilat şi pe acest domeniu social? Zău, nu ştiu câţi cititori, iubitori de sport, au fost încântaţi de această… noutate care, paradoxal, nu este unică! Între altele amintesc aici doar de cele cele două pagini “Metro sport”, ce zi de zi ocupă, ca un balast (consider eu), spaţiul tipărit al acestui cotidian. Tot în detrimentul fenomenului pur sportiv!

Oare la noi, în România, chiar nu mai există competiţii şi manifestări sportive care să merite a fi mediatizate?
Sunt, să ştiţi, dar, din nefericire, unele (şi nu puţine!) sunt… expediate în câteva rânduri, sau chiar omise!!

Aş fi foarte bucuros ca la cele, succint, relatate, să fiu contrazis eventual printr-o politică editorială mai mult orientată spre evenimentele cu adevărat din lumea sportului. Pe acestea le aşteptăm zi de zi, nu numai eu, ci şi alţi numeroşi şi statornici cititori ai Gazetei Sporturilor! Singura care ne-a mai rămas…

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

gazeta sporturilor ziar gsp Gazeta Sporturilor, oare şi a schimbat profilul ?!

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Gazeta Sporturilor, oare şi-a schimbat profilul ?!”

 • 1qlee
  ... a scris la 25 aprilie 2016, 19:48   [#1]

  Se pare ca are cea mai buna echipa de ancheta.
  Se antreneasa cu sportivi, si isi da “doctoratul” cu “mafioti”.

 • Andrei
  ... a scris la 26 aprilie 2016, 9:47   [#2]

  E o intreaga mafie si in presa. Presa este folosita ca intrument de presiune in lupta politica. Catalin Tolontan se afla pe statele de plata ale lui Dan Voiculescu, cititorii si telespectatorii ar fi trebuit sa inteleaga demult cum sta treaba cu presa romaneasca. Gazeta Sporturilor s-a “nisat” pe un public nu prea interesat de subiectele politice si incearca sa-i manipuleze pe acestia.

 • Paul
  ... a scris la 26 aprilie 2016, 12:56   [#3]

  De ce te miri? Deontologii din presa sunt niste amarati de sclavi pe care patronii ii calca pe gat cand au chef; alti ziaristi, in conexiuni cu politicul, fac pe candidatii si/sau oameni de viitor (vezi duduia la Tradiceanu, candidata la sector, in curvasarie cu unul cercetat penal).

  O sa avem o presa de calitate , cand vom avea o tara adevarata, dezvoltata, in care trepadusii din presa de speta lui Ciutacu, Nistorescu, Tanase, gasca de “jurnalisti” medaliati de la antene etc. nu vor fi avea nicio sansa in presa si vor trebui sa se apuce de munca adevarata.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?