Gazduire web gratuita, pentru bloguri

gazduire web gratuita Gazduire web gratuita, pentru bloguri

Gazduire web gratuita, pentru bloguri

Cei care detineti un blog personal sau orice alt tip de blog (cu exceptia blogurilor cu content ilegal: hack, warez, porn, etc), puteti beneficia acum GRATUIT de gazduire web profesionala pe termen nedeterminat, daca blogul are minim 200 de vizitatori unici pe zi si domeniu propriu.
Pentru a putea verifica traficul siteului dvs, trebuie sa aveti implementat pe blog un sistem de contorizare a numarului de vizitatori. Daca inca nu aveti asa ceva, puteti utiliza portalul de contorizare ro2.ro care este gratuit.
Aveti la dispozitie panoul de control CPanel, pentru administrarea contului vostru de webhosting. Pe contul pus la dispozitie, puteti gazdui un singur site web (blog).

Pentru a beneficia de gazduire gratuita, va trebui sa plasati pe blogul vostru un banner publicitar. Bannerul va fi un fisier .JPG si va fi conceput pentru fiecare blog in parte astfel incat sa se incadreze cat mai bine in layoutul paginii voastre.

Sunt puse la bataie 100 de conturi de gazduire web, astfel ca la epuizarea celor 100 de conturi, campania va inceta.

Pentru a beneficia de un cont de gazduire web, trebuie doar sa completati cu atentie formularul de mai jos:

Categorie articol [ Gazduire Web ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

11 comentarii la “Gazduire web gratuita, pentru bloguri”

 • ... a scris la 22 octombrie 2012, 16:25   [#1]

  Asa oferta mai rar gasesti. Felicitari Dane si celor care au prins oferta :)

 • ... a scris la 25 octombrie 2012, 15:45   [#2]

  Felicitări pentru această ofertă! E super tare!

 • ... a scris la 31 octombrie 2012, 3:53   [#3]

  Felictarii ptr aceasta initiativa! Eu am Blog, nu ai site! Doresc sa stiu, daca il pot transforma in site cu domeniu si eventual sa nu mai fie denumirea actuala ci numele meu. Astept raspuns din partea ta!

 • ... a scris la 31 octombrie 2012, 12:25   [#4]

  Pai, oferta se adreseaza bloggerilor, respectiv celor care detin un blog. Au fost deja trimise o multime de cereri, dar se pare ca nimeni nu citeste cu atentie ce scrie in articolul de mai sus!

  Oferta este destinata celor care doresc sa-si gazduiasca un BLOG CU DOMENIU PROPRIU !!! Blogurile de pe wordpress.com sau blogger.com, pot fi mutate doar daca aveti deja un domeniu propriu si daca va pricepeti de exemplu la Wordpress … In Wordpress, exista posibilitatea sa importati toata baza de date de pe Blogger.

  Deci, degeaba trimiteti comanda pentru blouri pe subdomeniu.wordpress.com sau subdomeniu.blogger.com, daca nu aveti domeniu propriu!

 • ... a scris la 3 noiembrie 2012, 2:20   [#5]

  Asta se cheama, țeapă. Iar modul de promovare a activității tale, nu înseamnă să faci ,,distorsionare,, de subîntelegere!

 • ... a scris la 3 noiembrie 2012, 10:50   [#6]

  Asta e parerea ta … Poti sa-mi explici si mie atunci, cum ai vrea sa-ti gazduiesti blogul pe un hosting profesional, daca nu ai un domeniu propriu ? Faci diferenta intre gazduirea gratuita a unui blog pe wordpress.com si un cont de hosting profesional?

 • ... a scris la 21 noiembrie 2012, 13:25   [#7]

  Dat fiind faptul ca e gratuit, totul e perfect…100 de conturi nu le ofera nimeni gratuit, poate doar daca te numesti Wordpress sau Blogger.

 • ... a scris la 5 februarie 2013, 1:06   [#8]

  Interesanta oferta dar nu este nici o diferenta intre wordpress si asa zisa gazduire profesionala, ba din contra wordpress.com ofera o garantie a pastrari in siguranta a datelor :)

  eu unul recomand gazduirea oferita de domnul dan :) . personal folosesc serviciile celor de la g*****.net pentru gazduire cs, singurul site de hosting cu plata la care am apelat.

 • ... a scris la 17 martie 2014, 13:55   [#9]

  Mai este valabila oferta pentru blog ?

 • ... a scris la 17 martie 2014, 14:36   [#10]

  Da.

 • ... a scris la 13 mai 2014, 19:50   [#11]

  :)
  și eu am greșit!
  asta pentru că sunt începătoare!
  o să revin când o să am trafic pe blog!
  deocamdată totul e la primul pas!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?