Găzduire SSD

gazduire ssd Găzduire SSD

Găzduire SSD

Probabil că o parte dintre cititorii acestui blog, sunt … alți bloggeri ori proprietari de alte tipuri de siteuri web. Ei bine, toți deținătorii de siteuri web, pe lângă siteul în sine și un domeniu web, au nevoie de un cont de găzduire web.

Găzduirea web evoluează și ea. Într-un articol mai vechi vă povesteam de SSD-uri (Solid State Drive). Acestea sunt următorul pas după hard-diskuri. Pe zi ce trece, SSD-urile au început să devină tot mai performante și tot mai încăpătoare. La ce nu pot fi bătute încă, hard disk-urile ? La capacitatea de stocare …
Azi avem parte de hard diskuri de 3 TB (3000 GB) … În urmă cu doar câțiva ani, nici nu visam la așa ceva. Însă, principala problemă a hard diskurilor este că … sunt foarte leneșe. Aici intervine SSD-ul, care permite viteze de scriere și citire mult mai mari decât pe hard diskuri.

Tehnologia SSD a fost implementată și de anumite companii care oferă servicii de găzduire web (web hosting). Drept urmare și proprietarii de siteuri web se pot acum bucura de tehnologia SSD. Este mai scump bineînțeles decât găzduirea “clasică” pe hard diskuri, dar este mult mai rapidă.
Una dintre firmele românești de găzduire web care au implementat tehnologia SSD este Acip Hosting (care în viitor am înțeles că se va numi NameBox). Ofertele pentru găzduire SSD pot fi văzute aici:
Găzduire Web SSD.
Drept urmare, dacă “vă permite buzunarul” și vreți o găzduire web ultrarapidă pentru siteul vostru, încercați găzduirea SSD.

gazduire ssd aciphosting Găzduire SSD

Categorie articol [ Advertoriale, Gazduire Web ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Găzduire SSD”

 • ... a scris la 3 august 2012, 9:22   [#1]

  hmmm. e o treaba buna.
  ma gandesc daca nu s-o face si un ram disk cu ocazia asta…
  avand in vedere pretul unui ram si al unui ssd…
  evident, pe un ssd de 640 giga poti stoca 6400 de site+uri
  iar pe un ram disk poti stoca doar a 10-a parte.
  insa pretul va fi acelasi.
  asta in cazul in care ai o firma mica si vrei sa-ti ajuti cei 640 de vecini :P

 • deniss
  ... a scris la 15 noiembrie 2012, 23:46   [#2]

  Astazi am tot cautat un site cu gazduire ssd si am dat de develhosting.ro … mi la recomandat un prieten si intr-adevar au super servicii.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?