Gâdea vs Antonescu

gadea vs antonescu Gâdea vs Antonescu

Gâdea vs Antonescu

Cum de obicei nu urmăresc postul de televiziune Antena 3, datorită manipulării grosolane şi minciunilor pe care postul de televiziune Antena 3 le practică de ani buni de zile, am “ratat” emisiunea în care era invitat Crin Antonescu …

După demisia (pronunţată/anunţată) a preşedintelui Senatului României în plenul Parlamentului şi după replica premierului Victor Ponta referitoare la “sinuciderea” menţionată de Mircea Badea, am căutat pe internet să văd dacă găsesc emisiunea …

Emisiunea am găsit-o, însă doar pe anumite siteuri unde a fost încărcată/uploadată de către bloggeri, deoarece “sursele oficiale” (adică Antena 3) au avut grijă să editeze filmuleţul astfel încât să nu se vadă că Mihai Gâdea (care printre altele este şi directorul postului de televiziune Antena 3) a cam încasat-o de la Antonescu …


Categorie articol [ Politica, Televiziune, Radio, Presă ]
Tagged with: [ , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Gâdea vs Antonescu”

 • Severus
  ... a scris la 5 martie 2014, 11:41   [#1]

  Minunat, lovitură sub centura lui Gâdea, si am vazut ca adevarul doare cand Antonescu i—a dat replicile. Antena 3 oricum e un post de cacao, la fel ca Gâdea, Badea,si altii de acolo. Iar pe Badea Mircea l—am urmarit de cand era la tele7abc, si spre deosebire de fostul sau coleg de emisiune, a inceput sa—si vândă inteligenta celor de la Antena, ca actualmente sa se transforme in ceva dizgrațios si lipsit de bun simt, un soi de pitbull la ordinele cuiva. Una e sa faci emisiune cu ură, si alta e pamfletul cu detasare față de subiectele si subiecții din emisiune. Dar Badea e prins într—un fel de dark side al Antena, si Gâdea la fel. Vorba aia, pentru bani si ursul joaca :-)

 • JoinT
  ... a scris la 5 martie 2014, 17:06   [#2]

  Adevarat!! Dupa emisiunea in direct, Antena 3 & Pacalicii au editat materialul ca in reluare sa dispara momentele care nu le conveneau.
  Antonescu l-a facut elegant de mici pe Gadea care s-a dovedit a fi doar un popa obraznic, iritat de propria incompetenta. Badea ca de obicei un meltean care se comporta ca un boschetar. Apreciam umorul lui cand era apolitic si se ocupa de altceva.
  Pana la urma s-a vazut clasa fiecaruia. Antena 3, degeaba a editat emisiunea. Toti stim ce s-a intamplat. Credibilitatea lor e 0, minciuna fara limite.
  Bravo Antonescu!!

 • ... a scris la 5 martie 2014, 17:11   [#3]

  I-a dat si Antonescu un upercut serios, insa in urma cu ceva vreme Mihai Razvan Ungureanu l-a facut praf efectiv pe Gâdea ! KO in direct:

  http://dan-blog.ro...ui-ungureanu.html

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?