Gâdea vs Antonescu

gadea vs antonescu Gâdea vs Antonescu

Gâdea vs Antonescu

Cum de obicei nu urmăresc postul de televiziune Antena 3, datorită manipulării grosolane şi minciunilor pe care postul de televiziune Antena 3 le practică de ani buni de zile, am “ratat” emisiunea în care era invitat Crin Antonescu …

După demisia (pronunţată/anunţată) a preşedintelui Senatului României în plenul Parlamentului şi după replica premierului Victor Ponta referitoare la “sinuciderea” menţionată de Mircea Badea, am căutat pe internet să văd dacă găsesc emisiunea …

Emisiunea am găsit-o, însă doar pe anumite siteuri unde a fost încărcată/uploadată de către bloggeri, deoarece “sursele oficiale” (adică Antena 3) au avut grijă să editeze filmuleţul astfel încât să nu se vadă că Mihai Gâdea (care printre altele este şi directorul postului de televiziune Antena 3) a cam încasat-o de la Antonescu …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , miercuri, 5 martie 2014 in categoria Politica, Televiziune, Radio, Presă. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

3 comentarii la subiectul “Gâdea vs Antonescu”

 1. Severus

  Minunat, lovitură sub centura lui Gâdea, si am vazut ca adevarul doare cand Antonescu i—a dat replicile. Antena 3 oricum e un post de cacao, la fel ca Gâdea, Badea,si altii de acolo. Iar pe Badea Mircea l—am urmarit de cand era la tele7abc, si spre deosebire de fostul sau coleg de emisiune, a inceput sa—si vândă inteligenta celor de la Antena, ca actualmente sa se transforme in ceva dizgrațios si lipsit de bun simt, un soi de pitbull la ordinele cuiva. Una e sa faci emisiune cu ură, si alta e pamfletul cu detasare față de subiectele si subiecții din emisiune. Dar Badea e prins într—un fel de dark side al Antena, si Gâdea la fel. Vorba aia, pentru bani si ursul joaca :-)

 2. JoinT

  Adevarat!! Dupa emisiunea in direct, Antena 3 & Pacalicii au editat materialul ca in reluare sa dispara momentele care nu le conveneau.
  Antonescu l-a facut elegant de mici pe Gadea care s-a dovedit a fi doar un popa obraznic, iritat de propria incompetenta. Badea ca de obicei un meltean care se comporta ca un boschetar. Apreciam umorul lui cand era apolitic si se ocupa de altceva.
  Pana la urma s-a vazut clasa fiecaruia. Antena 3, degeaba a editat emisiunea. Toti stim ce s-a intamplat. Credibilitatea lor e 0, minciuna fara limite.
  Bravo Antonescu!!

 3. Dan

  I-a dat si Antonescu un upercut serios, insa in urma cu ceva vreme Mihai Razvan Ungureanu l-a facut praf efectiv pe Gâdea ! KO in direct:

  http://dan-blog.ro...ui-ungureanu.html

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !


Ultimele discutii de pe forum

Subiect -----------------------------------------------------------------  Mesaje   Ultimul comentariu
Setari pentru Widows Security Center9
Spionare telefon mobil25Teo
Canon PIXMA MP250101Gabi
Site Anunturi2Dan
Problema retea wireless30Calin
Caut Un Administrator la forum4SIRCORE
Cum fac un site ?6Codex
Numar de postari pe un sablon in blogger.1Florin Stan
Reactivare cont facebook1George Comi
Probleme cu telefon Allview P6 Life11Claudiu

Anunturi Gratuite