Gabriela Vranceanu Firea vs Cristian Boureanu

Vranceanu Firea vs Boureanu

antena 3 gabriela vranceanu firea Gabriela Vranceanu Firea vs Cristian Boureanu

S-a intamplat la emisiunea “Stirea zilei” pe postul de televiziune Antena 3, emisiune moderata de Gabriela Vranceanu Firea. Invitati: Cristian Boureanu de la PDL si Ludovic Orban de la PNL.

La un moment dat, Gabriela Vranceanu Firea a uitat ca rolul ei este cel de moderator al emisiunii, si a inceput cu replici si afirmatii de genul:
cine a spus ca sunteti baiatul cu muci in freza a avut dreptate”,
ati mancat ceva stricat inainte de emisiune, ceva de pe jos, ceva de la toaleta ?”,
ar trebui sa va inrositi, sa va ridicati si sa plecati”,
dvs v-ati luat temperatura ?”,
dar amanta dvs ?”,
… etc…

Concuziile va las sa le trageti voi …
Iata si cateva imagini:

Categorie articol [ Televiziune, Radio, Presă ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

12 comentarii la “Gabriela Vranceanu Firea vs Cristian Boureanu”

 • ... a scris la 10 iunie 2010, 15:42   [#1]

  Am vazut faza la TV…. va fi garantat la cronica carcotasilor :))

 • florin
  ... a scris la 10 iunie 2010, 15:43   [#2]

  Ce nu face si Vranceanu Firea pentru bani ? Din moment ce e platita bine de Mogul, mai conteaza ce spune ? Ca doar de aia e platita.

 • andu'
  ... a scris la 10 iunie 2010, 15:44   [#3]

  :)) tot Firea il da in judecata pe Boureanu. Ce ipocrita. asta e ca si aia cu “Hotzul striga hotzii”. /:)

 • Catalin
  ... a scris la 10 iunie 2010, 15:44   [#4]

  Nu a negat initial ca este amanta lui Tariceanu :)) hi hi tiganeli stil antena 1,2,3. Mai bagati vreo cateva cifre la codul ala.

 • lolo
  ... a scris la 10 iunie 2010, 15:45   [#5]

  In afara de Moise Guran, ceilalti de la Antene sunt praf ! Aserviti lui Felix Securistul -- Mogulul, l-ar pupa si in *** pentru bani, n-au pic de discernamant si nici urma de corectitudine. Sa nu-i mai aud ca mi se face greata! %-(

 • ... a scris la 10 iunie 2010, 15:46   [#6]

  Femeia asta e de o răutate şi-o nesimţire, cum rar am mai văzut. Nu ştiu pe ce criterii îşi spune ea “jurnalist”, pentru că eu o văd ca pe o ţoapă parvenită oarecare.

 • mariuspop
  ... a scris la 10 iunie 2010, 15:47   [#7]

  Mai este si mancatorul ala de rahat de la Antena 3, marele analist Radu Tudor, foarte bun la … teorie. Pai daca e atat de destept pe cat il tine gura, de ce nu face el ceva ? Sa mearga sa demonstreze ca poate sa faca ceva de folos comunitatii, indiferent in ce domeniu. Ca la batut din gura si la tinut teorii e foare bun.
  Iar legat de Vranceanu Firea, n-am cuvinte. Voiculescu a reusit sa le spele creierele la astia de la “Antene”. Sau sa fie vorba de bani.. multi ?

 • florentina stoica
  ... a scris la 10 iunie 2010, 15:48   [#8]

  Cristi Boureanu nu are motive sa-si ceara scuze. Pacat de Firea chiar pana la un momentdat era o adevarata jurnalista dar acum ce esti draga? Profesoara care dai note? Manipulezi sau crezi ca manipulezi pe cei care trec cu telecomanda sa-si gaseasca un program care nu manipuleaza PROSTIMEA in mintea ta. Dupa ce Boureanu a fost musafir la tine in emisiune il jignesti urat de tot adica chiar credeam ca esti o doamna tot tu faci galagie? SA-TI FIE RUSINE !
  CRISTI sa nu-ti ceri scuze nu te cobori la nivelul ei.

 • adi
  ... a scris la 10 iunie 2010, 15:49   [#9]

  Firea asta ii o taratura ordinara, se crede moderatoarea lui peste, cand ea este ce sa mai ocolim adevarul , o c**va ordinara si linge tot ce ii tare si lung

 • anonim
  ... a scris la 21 iulie 2010, 19:29   [#10]

  Pe vremea lui Ceausescu nimeni nu a murit de foame toata lumea avea o casa nu se intra ce spagi si pile in servicii . A incercat sa elimine comunistii rai din jurul lui care acum se afla la putere si au cate 7 case , mii de euro in banci iar noi,oamenii de rand murim pe strazi.Nu am fost comunist , nu am dat spaga si am avut un servici bun , dar acum am ajuns in strada .Toti cei care il vorbesc de rau pe Ceausescu au trait si traiesc bine ,au averi si au cumparat teritorii ale Romaniei care stramosii nostri le-au aparat cu sangele lor.

 • Andrei Pleşu
  ... a scris la 13 octombrie 2010, 20:59   [#11]

  Am mai scris, în treacăt, despre unii dintre moderatorii noştri de televiziune. Degeaba. Nu că m-aş aştepta să-i văd transformându-se peste noapte în figuri exemplare ale meseriei. Dar mi-aş dori să întrezăresc, pe chipul lor, măcar din când în când, o umbră de reflexivitate, un mic dubiu de sine, un minim efort de autoeducaţie. Mi s-ar părea normal să simt că îi preocupă statutul lor profesional, rolul şi rostul prestaţiei lor. Inutil. Dacă e să dau o definiţie globală a „breslei” aş spune că e vorba de o sumedenie de inşi cu trei caracteristici:
  -- 1. o suverană siguranţă (şi mulţumire) de sine;
  -- 2. un fond nevindecabil de proastă dispoziţie şi arţag şi ..
  -- 3. conştiinţa unei competenţe fără breşă, în toate domeniile, dublată de convingeri politice ferme.

  Moderatorul român e un domn sau o doamnă care are de spus ceva şi preferă să o facă recurgând la câţiva invitaţi, mai mult sau mai puţin decorativi. Moderatorul român nu moderează: ia la întrebări, dojeneşte, demonstrează şi condamnă. Nu e o fire interogativă: are, încă dinaintea emisiunii, toate răspunsurile.

  Acest tip de comportament e la antipodul tuturor definiţiilor pe care termenul „moderator” le subînţelege. Moderatorul e un „prezentator”, adică cineva care facilitează prezenţa a ceva sau a cuiva, în beneficiul publicului. Evident, treaba lui nu e să se prezinte pe sine. Mai departe: moderatorul e, structuralmente, „gazdă”. El invită, primeşte şi se străduieşte să-şi slujească cu graţie musafirii, aşa încât toată lumea să se simtă bine: nu-i ceartă, nu le varsă vinul în poală, nu le dă lecţii. Şi face tot ce poate ca să stimuleze conversaţia. Când unii dintre invitaţi intră în contradicţie cu alţii, rolul moderatorului este să potolească asperităţile, să destindă atmosfera, să asigure tonul civilizat al discuţiei. Moderatorul e, prin excelenţă, un „arbitru”. Nu ţine partea nimănui, nu acceptă complicităţi cu o opinie împotriva alteia. Aliatul lui este telespectatorul care vrea să se lămurească, ascultând argumentele tuturor celor angajaţi în dispută.

  Moderatorul e un „mediator”: el încearcă să creeze o punte între exponenţii taberelor opuse, să întreţină şi să modeleze dialogul, astfel încât fiecare voce să se audă distinct, iar cei care ascultă să-şi facă o idee proprie despre subiectul aflat în dezbatere. Aud că, în Statele Unite, moderatorului i se spune, prescurtat, MC, adică „maestru de ceremonii”. E o bună circumscriere a profilului său: el administrează „protocolul” unei confruntări, o pune în scenă, are grijă ca regulile „coreografiei” dialogale să fie respectate. Înţeles astfel, moderatorul e responsabil cu „ţinuta” şi cu „stilul” evenimentului. Mai nou, a apărut şi conceptul „moderatorului de forum” care, în principiu, se îngrijeşte tocmai de igiena textelor expediate pe internet, suprimând insulta, divagaţia, manifestările extreme. (La noi e o meserie încă inexistentă).

  În sfârşit, până şi în fizică, se numeşte „moderator” o substanţă folosită în reactoarele nucleare pentru a tempera viteza neutronilor prea rapizi. E vorba, aşadar, tot de un agent regulator, de o instanţă care „încetineşte” pripelile, care ţine energiile disparate sau excesive sub control.

  Mă întreb dacă moderatorii noştri s-au gândit vreodată la această semantică a posturii lor. Nu le-ar strica. Ar înţelege, poate, că nu trebuie să-şi ia aere de dresori severi, de gospodine nervoase sau de diriginţi nemulţumiţi. Şi că nu ne interesează foarte mult ce cred ei despre lume şi viaţă, pentru simplul motiv că, deocamdată, nu au de raportat nicio ispravă personală, în afara micilor lor bombăneli pe sticlă.

  Andrei Pleşu

 • ady
  ... a scris la 4 februarie 2012, 13:45   [#12]

  fireadracu de zdreanta ordinara si sugatoare de maciuci parvenita dracu l-a luat pe taranu ala de pandele si se da mare doamna

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?