Furia poporului!

protest revolutie steag romania 150x150 Furia poporului!

Cred (și sper asta) că va veni și ziua în care parlamentarii români vor cunoaște furia poporului! Pentru că, așa nu se mai poate! Poporul român a ajuns la capătul răbdărilor! Poporului îi este frig, poporului îi este foame, la fel cum îi era înainte de 1989.

Și pentru că, poporul român a fost păcălit. Dacă la Revoluția din 1989, poporul a crezut că o va duce mai bine schimbând regimul politic de la aceea vreme, istoria din ultimii 26 de ani a demonstrat că nu este deloc așa, ba în unele situații este chiar mai rău decât atunci (locuri de muncă, locuințe, interlopi, devalizarea bugetului de stat de către politicieni, etc…)!

Semnalele sunt cât se poate de evidente. Poporul este extrem de furios și într-o bună zi, mămăliga va exploda! Din nou!

Am avut alegerile prezidențiale din 2014, când românii au tras primul semnal de alarmă. Au votat nu cu Klaus Iohannis, ci împotriva lui Victor Ponta și a sistemului mafiot în fruntea căruia se afla. După alegeri, politicienii s-au jurat cu mâna pe inimă, că au înțeles mesajul poporului și că i-și vor schimba atitudinea.
Totul a rămas doar la nivel de declarații … La doar câteva luni de zile, politicienii au uitat cu desăvârșire ce-au promis.

A urmat cazul “Colectiv“, când poporul a ieșit în stradă.S-a lăsat, cică, cu demisia guvernului Victor Ponta… Ca să vedem ulterior că, demisia guvernului n-a fost decât o perdea de fum, pentru că la puțin timp, în Parlamentul României, aceeași parlamentari și-au dat pensii speciale.

Un deputat sau un senator cu un singur mandat va primi indemnizatie de de aproximativ 1.550 de lei, pentru doua mandate – 3.100 de lei, iar pentru trei mandate – 4.600 de lei.


Ca mai apoi, să spună că nu sunt bani și că trebuie mărite taxele. Ca de exemplu, RCA-ul, care de anul viitor urmează să fie mărit cu încă 300%, asta după ce deja a fost mărit cu 200%!!!
Șoferii au ieșit în stradă …protest pensii speciale demnitari parlamentari Furia poporului!

Incompetenții din Parlamentul României s-au gândit ei că, ciobanii au prea mulți câini și că ar trebui limitat numărul de câini, la maxim 3 câini pentru o stână! Pentru că, nu-i așa (?), parlamentarii noștrii se pricep la toate… Vorba unui cioban ardelean, bine ca ei merg la vânătoare cu “Jeep”-urile (4×4) și că au hoarde de câini pentru vânătoare, asta nu-i nici o problemă …Ăștia sunt parlamentarii români! Cei trimiși în parlament pentru a apăra drepturile cetățenilor!

Și tare cred că, în curând, mămăliga va exploda! Altfel, nu se poate!


Categorie articol [ Politica, Social, Vocea poporului ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

10 comentarii la “Furia poporului!”

 • Severus
  ... a scris la 18 decembrie 2015, 15:55   [#1]

  Sa-i loveasca Cel de Sus cum poate el mai tare. Atata nesimtire si absurditate doar pe vremea lui Ceausescu am vazut!
  Va veni si vremea cand MULTIMEA va navali peste ei si casele lor! Si parlamentul va arde in flacari si va deveni ruina!
  Aviz si popilor cu salarii nesimtite…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 19 decembrie 2015, 0:43   [#2]

  Până să-i lovească Cel de Sus, haideți să le dăm noi cu ștampila peste bot, domnule Severus. Nu ne costă nimic, e doar un „exercițiu” de putere a poporului. „Mămăliga” nu trebuie să explodeze, e de-ajuns să devină conștientă că posibilitatea de a schimba lumea îi aparține.

  C-așa-i democrtația: cei mulți se impun. Dacă majoritatea e needucată, ce naiba mai vor citiții. N-au decât să se laude cu erudiția lor și să-și plângă de milă că sunt minoritari. Votul popular e hotărâtor.

  Și tocmai ăsta e principalul defect al democrației. Votul tuturor proștilor determină viitorul. Niște indivizi ce n-au habar pe ce lume trăiesc, votează. Și sunt mulți, băga-mi-aș scula. Atât de mulți încât e imposibil ca oamenii normali să se impună…

 • ioangeorgescu
  ... a scris la 19 decembrie 2015, 7:49   [#3]

  Acum generatia #Colectiv nu mai zice nimic ?

 • ... a scris la 19 decembrie 2015, 11:20   [#4]

  Din păcate, nici ștampila nu prea mai este utilă când … nu prea ai ce face cu ea! Pentru că, cei pe care ar trebui să pun ștampila, sunt TOT EI, ACEEAȘI OAMENI, de 26 de ani încoace! Doar că se rotesc între ei.
  Cum bine zicea Unguru Bulan, sau Radu Pietreanu și mulți alții …

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 19 decembrie 2015, 17:40   [#5]

  Mi-e tare simpatic Unguru Bulan ăsta, dar simpatia mea nu ajută cu nimic adevărurilor pe care le rostește. Tot „prietenii” lui Lăpușneanu (ăia proști dar mulți) ne hotărâsc soarta.

  Eu trăiesc la țară (într-o comunitate mică, unde toți se cunosc între ei) și mi-am pierdut speranța că ștampila poate schimba un primar, ca să nu zic de o întreagă clasă politică.

  Despre încă o „explozie a mămăligii” spun doar atât: e mai aproape o nouă eră glaciară decât big-bang-ul coleșei (așa-i spune la mămăligă prin părțile noastre: coleașă).

  Făcălețul politicii a avut grijă să ne amestece de nu mai știm nici măcar să bolborisim, darmite să ne cerem răspicat drepturile. Totuși, fiecare pasăre pre limba ei piere:

  „Când foamea ne va răzbuna
  Cristoși să fiți, nu veți scăpa
  Nici în mormânt!”

  a scris cândva Coșbuc (sper că nu greșesc)…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 19 decembrie 2015, 17:46   [#6]

  Îmi cer scuze: „când foamea ne va răscula”…

 • ... a scris la 19 decembrie 2015, 18:00   [#7]

  Evident am realizat ca din nou ne-am pacalit si avem iarasi o LEPRA la conducerea Tarii care fefel a numit alte LEPRE CANCEROASE care defel ne vinde mai departe acestor DIAVOLI DE ORIUNDE ,este timpul acuma sa ne UNIM mai bine si sa ii exterminam pe toti acesti Tradatori de Neam in frunte cu acel SHIT de Presedinte atit si acel prim Ministru care cau dovedit a fi doar niste CURVE TRADATOARE ale neamului Romanesc .:-w

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 19 decembrie 2015, 18:45   [#8]

  Ce mai e de adăugat la comentariul dumneavoastră, domnule Marck? Nimic! Ne-am păcălit încă o dată, dar suntem deja obișnuiți cu păcălelile (le „exersăm” de 26 de ani). Dacă-ar fi să ne unim, îmi cer iertare: nu mă „unesc” cu fitecine. Mai ușor cu berea pe scări, că face rău la stomac…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 19 decembrie 2015, 18:55   [#9]

  Erată: „bolborosim”, să-mi fie cu iertare. E ciudat că încerc să-i pun la respect pe ceilalți în vreme ce fac două greșeli într-un singur comentariu. Prietenii știu de ce…

 • Severus
  ... a scris la 19 decembrie 2015, 19:47   [#10]

  N-am nimic cu presedintele. E prea mic… Bine ca nu a iesit Ponta !
  Dar parlamentarii i-as trimite la esafod !

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?