Fujitsu D3171-A1 Boot Menu KEY

Fujitsu Esprimo P510 E85 Plus and Fujitsu 3171 A1 Fujitsu D3171 A1 Boot Menu KEY

Fujitsu D3171-A1 Boot Menu KEY

Pentru că tasta de boot diferă de la un calculator la altul, în funcţie de modelul/brandul plăcii de bază, şi pentru că atunci când se doreşte bootarea de pe un stick USB ori de pe un CD-ROM extern pe USB, se pierde timp căutând “tasta corectă”, e mult mai simplu să faci o căutare online şi să afli răspunsul. De aceea voi scrie în acest scurt articol despre accesarea meniului de boot la plăcile de bază Fujitsu D3171-A1.

Numai că, uneori, nici online nu găseşti răspuns la toate întrebările, mai ales că vorbim de un model de calculator ceva mai vechi iar suportul şi informaţiile pentru modelele mai vechi de calculatoare cam dispar de pe internet.

Deci, tasta de accesare a meniului de boot pentru Fujitsu D3171-A1 (sau Fujitsu Esprimo D3171) este F12 în majoaritatea cazurilor. Şi dacă totuşi nu vă merge cu F12, atunci mai puteţi încerca cu F11 (care F11, la plăcile de bază AsRock a devenit un standard).

Btw, chiar nu înţeleg de ce nu se pot pune de acord toţi producătorii de plăci de bază, să folosească una şi aceeaşi tastă pentru accesarea meniului de boot? E chiar atât de greu?

Categorie articol [ Calculatoare ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Fujitsu D3171-A1 Boot Menu KEY”

 • Severus
  ... a scris la 11 mai 2018, 7:35   [#1]

  E simplu, se incearca tastele F8 -- F12 pt. meniul de butare. Ar putea fi inclusa si tasta Esc.
  Nu exista o intelegere generala, deoarece pe producatori nu-i intereseaza decat sa vanda, si s-au prins demult ca pot face asta fara o aliniere 100% a functiilor alocate la butare sau bios.

 • ... a scris la 12 mai 2018, 12:48   [#2]

  Aia e nimic.
  Nuș la ce calculator intram în boot dacă apăsam delete. Ba la unele am văzut F2.

  Trebuia să cauți pe internet cum să intri în boot altfel dădeai cu unitatea pe geam.
  Alta smecherie pe care am găsit-o ieri e aia cu învârtitul imaginii pe monitor. uite că acasă nu-mi iese. apasasem parca pe alt ctrl si sageata stanga si se miscase imaginea cu 90 grade CCW. am ramas tablou.

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?