Free PDF Editor – Download

pdf editor Free PDF Editor   Download

Free PDF Editor

De foarte multe ori se întâmplă ca la birou să avem nevoie să edităm un fişier PDF pentru a modifica ceva din conţinutul acelui fişier, să modificăm textul, să mutăm imaginile din fişierul PDF, să ştergem imaginile deja existente în fişierul PDF ori să adăugăm noi alte imagini, un logo, un simbol, o fotografie, etc.

Există mai multe programe cu ajutorul cărora puteţi edita un fişier PDF, însă majoritatea acestor programe trebuiesc cumpărate şi după cum bine ştiţi, în cadrul unei firme nu pot fi utilizate programe fără licenţă. Există şi suite de programe care printre multe alte funcţii, permit şi editarea fişierelor PDF. Unul dintre acestea este Libre Office.

Am să vă prezint însă un program de editare a fişierelor PDF care este foarte interesant, intuitiv şi care mi se pare o soluţie mai bună chiar decât Libre Office la editarea fişierelor PDF.
Programul se numeşte AbleWord şi poate fi descărcat de aici:
Download AbleWord 2.1.4

Iată şi un printscreen al programului:

AbleWord Free PDF Editor   Download

Dacă obişnuiţi să editaţi frecvent fişiere PDF, atunci AbleWord este un program demn de luat în seamă. Rulează uşor, nu consuma resurse multe şi este gratuit. Poate fi utilizat fără probleme la birou, în mod legal.

AbleWord Free PDF Editor   Download

Şi o scurtă prezentare a programului:

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , vineri, 6 iunie 2014 in categoria Software. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Free PDF Editor – Download”

  1. tgv

    Nu este mare premiu pentru mine, ma ajuta atunci cand vreau sa copiez randuri dintr-un pdf, ceva simpu imi trebuie mie, e trist ca pentru asta am nevoie de un program special.

  2. cabron

    din pacate am descarcat si instalat dar nu functioneaza programul nu deschide nici un pdf da numai erori

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite