Fraudarea alegerilor

Fraudarea alegerilor

alegeri romania Fraudarea alegerilor

PSD-ul “striga” acum in gura mare ca au fost furate alegerile, si ca principalii vinovati ar fi cei de la PD-L, in speta, Traian Basescu, PSD afirma ca beneficiarul acestor fraude ar fi Traian Basescu, si ca mandatul obtinut de el este unul obtinut prin frauda. Uita insa un lucru: cei care “au inventat” mita electorala in Romania, sunt chiar ei, adica PSD-ul. Si spun asta, pentru ca-mi aduc aminte in campaniile trecute, am vazut de exemplu, la tara, un camion incarcat cu pungi de plastic inscriptionate cu sigla PSD (pe vremea aceea era PDSR), iar in spate 3 sau 4 oameni, aruncau pur si simplu pe strada, din camion, in timpul mersului, respectivele pungi cu “cadouri” electorale … Oamenii pur si simplu se bateau intre ei, care sa ia mai multe pungi … Bineinteles ca la vremea respectiva, alegerile au fost castigate de catre PSDR (actualul PSD), condus de Ion Iliescu la aceea vreme, si n-am auzit sa fie nimeni condamnat pentru asta ….

Imediat dupa incheierea alegerilor prezidentiale din acest an, PSD-ul i-si clama victoria, si sareau toti in sus de bucurie, fara sa iasa vreunul de la PSD sa spuna ca “au fost fraudate alegerile”. Cum rezultatul final a dovedit contrariul, cum ca Traian Basescu “l-a luat la musteatza” pe Mircea Geoana, au inceput sa strige in gura mare ca “s-au fraudat alegerile” …

Cel mai probabil ca fraude au existat, insa in mod cert ca au fraudat si cei de la PDL, si cei de la PSD, si ceilalti … Asta e clar .. Ori in conditiile acestea, acuzatiile celor de la PSD cum ca PDL-ul “a furat”, este cea mai nerusinata ipocrizie posibila !!!

Iata si o gramada de dovezi care sustin acest lucru, insa foarte interesant ca, de aceasta data, televiziunile “mogulilor” cum ar fi Antena 3, Antena 2, Realitatea TV, nu arata aceste filmulete, de care este plin internetul, in conditiile in care, toate aceste televiziuni prezentau zile la rand filmuletul in care Traian Basescu loveste un copil cu dosul palmei peste fata.

Victor Ponta a recunoscut in fata intregului popor roman ca PSD a furat !

Si multe alte dovezi …

Categorie articol [ Politica, Economie ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Fraudarea alegerilor”

  • Andy
    ... a scris la 24 decembrie 2009, 15:54   [#1]

    Ei au introdus frauda in alegeri, si acuma se plang. De ce nu au schimbat legea cat timp au fost la guvernare ?

Trackbacks

  1. 5 ani

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?