Dane, te rog frumos, nu ai un sfat pentru mine sau poate scrie pe aici pe la tine, undeva, ce să fac să se încarce mai repede site-ul meu ? L-am băgat pe un site de evaluare şi, printre altele, stau prost la capitolul ăsta. Mulţumesc anticipat.
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Viteza de încărcare(6 mesaje) (3 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Postat in urma cu 1 an
-
Exista multe lucruri care trebuie facute pentru a mari "viteza de incarcare" a unei pagini web (site) ... Incepand de la optimizarea codului css/html, optimizarea php, limitarea numarului de query-uri, optimizarea bazei de date, utilizarea cache-ului si multe altele, pana la gazduirea web. Factorul hotarator insa este serverul de hosting.
Mai sunt si alte chestiuni care tin pur si simplu de ... utilizator ! Cum ar fi de exemplu, browserul web. Foloseste Chromium ca browser web, si o sa constati ca siteul tau "se incarca mult mai repede" ...Cum spuneam si mai sus, cel mai important este serverul de hosting: caracteristicile acestuia, tipul de cont de hosting pe care-l ai care este direct proportional cu pretul abonamentului (in functie de tipul de cont, ai niste "limitari") si locatia serverului. Pentru un site destinat celor din Romania, este recomandat ca siteul sa fie gazduit in Romania.
... si multe altele ... am plecat la somn ca sunt obosit, tocmai am sosit de prin tara ... Mai vb... Have fun.
-
O sa mai scriu eu cate una alta pe aici ... Eu nu te-am sfatuit sa-ti gazduiesti siteul la ROMARG, am spus doar ca eu mi-am cumparat domeniile .ro de la ROMARG, insa nu am nici un site gazduit la ROMARG.
In alta ordine de idei ti-am verificat siteul si mie mi se pare ca se incarca destul de bine, poate chiar mai bine decat site-ul meu, asa ca nu inteleg de ce-ti bati capul cu problema asta ?
-
Multe dintre siteurile astea "de verificare" sunt facute "dupa ureche" si majoritatea nu reprezinta un etalon corect ... Incarcarea greoaie a siteului este vizibila "cu ochiul liber". Abia cand observi tu asta, atunci poti sa-ti faci probleme, dar si atunci primul pas este sa contactezi firma de hosting si sa le spui, odata ce dai niste bani poti sa ai si pretentii.
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic