Trist si dramatic destin. Oare cat ar insemna acesti bani de care au nevoie aceste fete, in comparatie cu zecile, sutele si milioanele de euro risipite de cei care conduc aceasta tara, pe tot felul de prostii. Pana cand trebuie sa apelam la mila publica, cand vedem ca miliardele de euro sunt furate sau risipite inconstient de cei care gestioneaza avutia tarii? Personal, ma confrunt cu o situatie grea de boala si de 6 luni toti banii pe care-i castig intr-o luna i-am consumat pe diagnostic si tratament la clinicile particulare, pentru ca la cele de stat nu se mai face treaba, decat tot cu bani si, in plus, nu stii cat trebuie sa dai ca sa fii sigur ca se ocupa cineva de tine. Asa ca am apelat la medicina privata, cat am putut si cat voi mai putea, daca nu o sa mor intre timp. Banii mei platiti o viata intreaga la stat pentru sanatate, cine i-a folosit?
Doamna draga, ma rog pentru fetele dumneavoastra si sper din tot sufletul sa gasiti ajutorul necesar pentru a scapa aceste fete dragi de cosmarul care le-a cuprins viata.
Cu adanca recunostinta pentru puterea dumneavoastra si a sotului de a face fata acestor momente nefiresc de grele prin care treceti. Dumnezeu sa va ajute intreaga familie, precum si familiile care va vor ajuta pentru a rezolva aceasta situatie dramatica.