CRISTIAN HALDAN e un sholdo-tzigan ESCROC NENOROCIT (m-a ESCROCAT de cateva mii de euro in vara anului 2016, fiindu-mi recomandat de cineva de la o firma de imobiliare numita 'Axa' din Bucuresti. ESCROCUL mai 'lucra' in 'echipa' cu un alt burtos, numit 'Doru' si avea si alti angajati, avea firma de constructii (ocupandu-se de ESCROCHERII asupra unor persoane vulnerabile etc).

Ţepe şi ţepari în construcţii(190 mesaje) (3 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Inca o actualizare pentru Barbu Traian Florin cu SC SIEMPRE MOBILI SRL. Mi-a luat 3000 lei avans si dus a fost. Un nenorocit care de la mine are plangeri pe toate caile posibile. Cum citeam deunazi, s-a mutat de la Vrancea si da tepe cu mobila in Bucuresti. De stiut ca este condamnat deja in 2018 aprilie cu suspendare pentru evaziune fiscala. Cu putina sansa intra la puscarie de data asta
-
O actulizare si de la mine pt Barbu Traian Florin care a reusit sa ma tepuiasca cu 3700 lei pt o mobila de bucatarie in Bucuresti, apoi a tot amanat pana cand si-a inchis telefonul si nu am mai dat de el. O sa merg la politie poate cu inca o plangere in plus ajunge unde ii e locul.
-
Dupa o perioada in care nu am dat de el sub nici o forma de Barbu Traian Florin, astazi a sunat cu pretextul ca este plecat din Bucuresti si ca o sa vina. Cei care ati mai colaborat cu el ,cum a procedat cu voi? Vine pana la urma sau sunt doar niste amanari doar ca sa nu merg la politie?
-
oameni buni, Barbu Florin nu mai apare in final nici cu banii nici cu mobila. E trist sa vad cati suntem in aceeasi situatie si oare cati altii or mai fi si o sa fie. In concluzie este un hot care ar trebui sa fie la puscarie. Este condamnat cu suspendare anul acesta pentru evaziune fiscala si daca reusim sa dovedim fapta de inselaciune va merge la inchisoare.