Scrie SRL nu LTD.. sa ne hotărâm despre care firma se menționează.
Am verificat și eh sunt 2 firme complet diferite Adi Construct SRL( A-Con Adi construct SRL) și Adi construct LtD nu este nici o legătura între cele doua firme.

Ţepe şi ţepari în construcţii(190 mesaje) (3 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Pentru Andrei. Sunt din Mureș, acolo este patria gaborilor. Firma mai sus menționată Rupa Ioan Acoperișuri din Cristesti- Mureș sunt cunoscuți că practică escrocheria, înșelăciunea, șantajul și evaziunea fiscală. Se deplasează în toată țara. Dau tepe la nivel național.Bilka este implicată prin reprezentatul sau de vanzare deoarece și acesta primește comisioane din inselaciuni. Trimite ca echipe de montatori acoperiș, echipe formate din gabori. De aceea se deplasează cu mașină de Bilka. Acestui individ ar trebui să îi faceți sesizare la centrul Bilka pentru a fi cercetat. Mult noroc și mare atenție cu cine lucrați!
-
Aceasta firma condusa de unicul angajat ALEX CUM SE RECOMANDA SI SAFE ROOF SECURITY mi a dat o teapa consistenta ATENTIE NU LUCRATI CU SAFE ROOF SECURITY,este un mare TEPAR mare atenție,te duce cu vorba ,nu are nici o echipa de montaj ia banii înainte integral ca la.....și după aceea începe cu vrăjeală ieftina,are sesizare la politie sa vedem ce mai zice acest domn după ce fa fi anchetat
-
Nu recomand nici eu firma Rupa Ioan Acoperiș din Cristesti-Mures. Am avut o colaborare cu ei în urmă cu cca 9 luni.Din nefericire am avut și eu cu ei o experiență neplăcută. Ce a relatat Andrei mai sus este adevărat. Am scris și în recenziile firmei in urmă cu 9 luni că nu recomand această firmă.