Despre ţepari care se dau constructori şi înşeală atât beneficiarul cât şi muncitorul...

Ţepe şi ţepari în construcţii(190 mesaje) (3 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Buna ziua,
Am incheiat un contract cu Maricel Roscaneanu, str. Morilor nr. 213 Galati, CNP: 1420925170381, locul de nastere Tudor Vladimirescu administratorul firmei de constructii SC AMBIENT SRL din Galati, in vederea reparatiilor si reamenajarii unei case.
I-am virat in cont bancar suma prevazuta in contract, in avans. Tipul parea profesionist, corect si de incredere, iar eu eram foarte relaxata pentru ca a venit prin recomandarea unei persoane in care am foarte mare incredere.Dupa ce s-a vazut cu banii, si-a schimbat radical atitudinea, a inceput sa se poarte discretionar, mi-a scos mobila in ploaie si mi-a aruncat lucrurile in praf spunand ca sunt gunoaie, desi eu m-am impotrivit. Mi-a pus polistiren de la gunoi spunand ca e acelasi lucru, desi eu m-am impotrivit. Ma intreb daca sunt si alte materiale de proasta calitate pe care eu ori nu le-am vazut (nu pot sa locuiesc acolo) ori nu sunt de meserie ca sa le apreciez.
I-am dat fiului administratorului (care este si el co-administrator) un filtru de apa Honeywell, pentru a fi montat, despre care acum nu isi aduce aminte. In plus, in momentul cand a carat molozul si lemnaria de la demolarea usilor si ferestrelor vechi, a luat din curte si 4 trunchiuri mari de copac (provenite de la doi copaci), care erau acolo dinaintea inceperii lucrarii, fara sa ma intrebe.
De ceva timp nu a mai lucrat nimic si cand l-am intrebat de ce, mi-a spus ca mi-a pierdut numarul de telefon. Mi-a spus ca e din cauza ca eu nu i-am adus gresia si faianta, desi toata casa e de nelocuit, o parte din acoperis trebuie montata si alta reparata.
La insistentele mele mi-a dat o "situatie de lucrari" scrisa de mana, putin lizibila, cu prescurtari si corectari, nesemnata si neparafata, din care rezulta ca-i sunt datoare. I-am cerut o alta situatie si mi-a spus sa fac facultate si sa invat sa citesc. Apoi mi-a intors spatele. Acum... lucrarea specificata in contract nu e terminata iar casa arata mai rau decat inainte (nu se poate locui).
Toata aceasta situatie imi creaza foarte mult stres si nopti nedormite, gandindu-ma la apropierea ploilor si apoi a iernii.
Roscaneanu-SC AMBIENT SRL = o firma specializata in demolari
-
Feriti-va sa lucrati cu numitul Bege Karoly din Ciumani, Harghita!
Este administratorul firmei S.C. CAROLUS CONCEPT si ne-a facut mari incurcaturi si multa suparare!Se pretinde un profesionist si ne-a luat ochii la inceput, ducandu-ne sa vedem o lucrare pe care o facea pentru firma TipTop Minitop in Militari, spunand-ne ca este un om serios, de incredere; cu functie in UDMR; ca lucreaza de multa vreme in constructii.
A pozat intr-un om corect, onest si care isi respecta angajamentele.Am semnat un contract cu el, defalcat pe etape si sume de bani care trebuiau platite pentru fiecare etapa si asta ne-a facut sa avem incredere. Apoi am aflat ca are firma doar de 2 ani si nu avea experienta…
Ulterior insa, dupa ce au lucrat 2-3 saptamani pe bani buni, ne-a spus ca vrea bani in plus si ca daca nu ii dam pleaca. Ca scuza a zis ca nu a facut calculele bine… I-am dat banii in plus, iar dupa inca vreo saptamana si-a luat oamenii si a plecat ?! obligandu-ne sa ii dam bani in avans, ca sa se intoarca, pentru ca peste vara nu gasesti muncitori buni daca nu sunt angajati din timp.
Vazand ca suntem la mana lui, ne-a obligat in continuare prin santaj sa ii platim pe zi. Si erau zile in care muncitorii stateau la cafele si bere si ascultau muzica pana la ora 11:00 si noi plateam…
Am continuat inca cateva saptamani, pentru ca lucrarea este destul de mare si comandasem prin el lemnul necesar, etc.
Ne-a santajat intr-una; nu a terminat lucrarile platite si nu a corectat greselile pe care le-a facut si pe care noi i le-am sesizat (a stricat sageacul care era deja montat de anul trecut; a luat gresit masura la geamuri, toate aceste nereguli constandu-ne bani).
A crescut in continuare sumele de bani cerute, iar atunci cand i-am spus ca nu este cazul sa mai platim, pentru ca nu muncesc si-a luat din nou muncitorii si a plecat, lasandu-ne cu plafoanele placate cu lemn pe jumatate, ca sa ne fie greu sa gasim lambriu de aceeasi forma si culoare…
Feriti-va de el!!!
-
Buna ziua tututor , vreau sa va aduc si eu la cunostinta un tepar original, firma se numeste S.C. REBPIQ CONSTRUCT SRL, J15/512/2015; CUI : 34849575, cu sediul in SEDIUL ESTE IN LOCALITATEA GURA OCNITEI , STR. GORGOTEI NR. 15, JUD DAMBOVITA iar individul se numeste Iordache Nicolae zis si Nicu Iordi @facebook. Mai jos si linkul adresei de facebook pentru ai vedea moaca de tepar, totodata si cateva comentarii/reclamii la adresa lui, pe pagina lui de fb. (pe care sper ca inca nu le-a sters.
http://facebook.com/nico.iordi...
Tehnica acestui individ este de a cere banii avans, pe langa avansul initial cf contractului, pe parcursul lucrarii , mai ales la incep, argumenteaza des faptul ca mai are nevoie de o anumita suma si inca o suma s.a.m.d., intarziind cu progresul lucrarii, ca in cele din urma sa dispara cu banii si lasand lucrarea neterminata. Sunt mai multe plangeri la adresa lui.
-
Eu folosesc siteul constructorievaluati.ro acolo postezi lucrarea gratuit vezi cum s-au comportat meseriașii la lucrările anterioare, reviw-urile sunt date numai de cei care au lucrat direct cu respectivul meseriași și își oferă garanție pentru lucrarea executată
-
În Sînmihaiul Român este asa numitul GAGA ADRIAN IOAN, administrator la SC GAGA DEEA CONSTRUCT SRL-D care, chiar și după ce semnază contract de construcție cu beneficiarul lucrării, nu se ține de lucrare sau de termene.
Mai mult, solicită și avans (dat pe semnatura) si tot nu face lucrarea, iar atunci cand il intrebi de ce nu face lucrarea zice ca este stresat si daca nu ii convine beneficiarului sa il dea in judecata.
Postez aceste randuri pentru cei care pot invața și din greșelile altora..... FERIȚI-VĂ DE CONSTRUCTORUL GAGA ADRIAN IOAN!!!!!! -
Buna ziua ,
Aceeasi tehnica , exact ca cea prezentata mai sus de Domnul Mihai , este si cea aplicata de numitul Busta Adrian Florin din Sanandrei , Timis, administrator la SC .APC Proconstruct SRL , Sanandrei Nr.21. Dupa ce s-a vazut cu bani in plus , nu a mai binevoit sa termine lucrarea, termenul de finalizare fiind depasit cu mult.
Nu incheiati contract cu el , sau chiar daca incheiati ,nu dati bani in avans chiar daca invoca tot felul de motive . In plus te fura daca nu esti atent. Eu am ramas la inceput fara scandura aprox.5 mc (fiind la inceput nu puteam sa-l banuiesc pe el) dar la turnarea cotei "0" , nu mi-a bagat polistirenul cumparat de mine sub beton(eu nefiind de fata , fiind plecat din localitate, dar dupa ce am venit am verificat si l-am pus sa plateasca polistirenul ).Lucrarea trebuia terminata la sfarsitul lui August dar la inceputul lui Septembrie am turnat abia placa dintre parter si mansarda dupa care s-a facut nevazut si cu banii luati.Feriti-va de BUSTA ADRIAN FLORIN care lucreaza pe raza Timisoarei.
O zi buna. -
sa va feriți de teparul Popa Bogdan - Granat Project. un foarte mare inselator; sa nu aveti incredere in el. promite multe si cand se vede cu banii in buzunar isi schimba radical atitudinea... are oameni care lucrează la negru, slab pregatiti si prost platiti ... in trei luni a reusit sa ajunga cu zidaria la etaj ( contractul e încheiat pt constructia unei case subsol, parter si etaj); a depasit termenul din contract, i-am dat bani in avans pe incredere sa procure materiale, iar acum lucrarile stagnează... si mai rau ne-a amenintat ca se opreste si nu mai continua lucrarile, avand in vedere ca si-a primi banii in avans... acum am constatat ca si materialele nu sunt conform proiectului ...
-
Buna,vreau sa va spun si eu de un anume Geica Marius din Valcea com Balcesti un mate tepar !!! Am convenit cu el sa imi construiasca o casa la rosu am stabilit pretul pentru manopera a inceput lucrarea cu o echipa de 5 muncitori a cerut bineinteles avans ne-a convins doua saptamani ca lucreaza conform graficului apoi a cerut din nou bani ptr muncitori si daca iam zis ca nu pot sa i dau a luat muncitori si a plecat dupa alte discutii telefonice sa intors a renogociat pretul ne-a tradus cum a vrut el ca nu termina lucrarea am convenit cu noul pret lucra cate o saptamana si iar pleca pana cand ne-a adus la disperare la ultima etapa a lucrarii adica la acoperis
Ne-a pacalit de tot cerand bani ca are necazuri si are nevoie de bani ca el face si drege i-am dat aproape toti banii am adus lemnul tigla si toate cele materiale ce trebuiesc ptr acoperis a inceput o zi si a plecat ca un hot pe furis noaptea .Nu vrea sa raspunda la telefon sau sms .feriti-va de acest tepar ordinar apropo nu are firma nu vrea sa incheie act cu martori deci atentie Geica Marius com Balcesti jud Valcea