Dan, te rog daca sti cumva, spune-mi cum pot sa imi blochez spamul, ca ma omoara unii cu nu stiu ce pastile
de vanzare si cu chestii tampite ~X(, chipurile ca as fi castigat nu stiu ce suma mare de bani... Nu stiu de unde naiba mi-au luat adresa, ca eu nu umblu pe siteuri cu teme din acestea.
Vroiam sa stiu daca blochez spamul, atuncia cand imi trimite cineva mesaj si adresa lui nu e salvata la mine la contact, va ajunge in spam si spamul e blocat ? Atunci cum sa fac ? Multumesc.
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Spam-ul din e-mail(5 mesaje) (2 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
-
Postat in urma cu 1 an
-
Pentru a bloca mesajele de tip SPAM, pe Yahoo Mail, ai de facut urmatoarele:
1. - Intri in contul tau de email de la Yahoo, si in partea dreapta-sus, dai click pe "Options", apoi in fereastra care se deschide dai clik pe optiunea "Mail Options";

2. - Se va deschide o noua fereastra, unde in partea stanga-sus apare un meniu cu mai multe optiuni. Dai click pe optiunea "Spam".

3. - Va apare urmatoarea fereastra, unde poti sa blochezi adrese de email, domenii, etc ...

Poti bloca pana la 500 de adrese de email, domenii, subdomenii, etc ...
- daca vrei sa blochezi o adresa de email, scrii: florinpopescu@yahoo.com
- daca vrei sa nu mai primesti nici un email de la adrese de genul vanzari@bancpost.ro, admin@bancpost.ro, florinpopescu@bancpost.ro, etc..., atunci blochezi "domeniul", respectiv scrii doar "bancpost.ro" in casuta de la "Add a blocked adress:".IMPORTANT !
Dupa ce ai adaugat adresele pe care doresti sa le blochezi, apasa pe optiunea/butonul "Save Changes" din stanga-sus, pentru a salva modificarile !
Succes !
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic