Salut,azi m-am hotarat sa incerc siteul sondajro.com,dupa cum spune si numele siteul trebuie sa completezi cateva sondaje(4 pe zi din ce am vazut) pentru fiecare sondaj completat primesti 8 EURO iar suma minima de retragere este de 500 euro.32 de euro pe zi->896 euro pe luna ceva dupa parerea mea incredibil...acest lucru ma face sa cred ca este abureala...unde as putea sa vad sau sa intreb daca siteul este pe bune?sau ..sa astept luna sa vedem daca baga banii ?:)
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Sondajro.com fake?(25 mesaje) (3 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Postat in urma cu 7 luni
-
Inca de pe prima pagina, poti sa-ti dai seama ca este exact ca orice joc piramidal (ori alte siteuri de genul asta), unde castigi bani pe spatele noilor "adepti" (sau fraieri) pe care i-ai aduce teoretic in "sistem".
Eu de obicei inchid orice pagina de acest fel, din secunda 2 ... -
Personal am incercat ani la randul sa gasesc un site care sa zicem sa fie destul de bun si serios. Singurul din care scot niste bani alaturi de niste prieteni este un joc browser in care se simuleaza economia: muncesti, cumperi, vinzi, deschizi firma si angajezi. Am un prieten care scoate cam 100-200 de euro pe luna. Tipul are cam 5 luni de cand joaca. Ce imi place mult ca nu pierd timp foarte mult cu acest joc, maxim 10-20 min zilnic. Daca doriti sa va dau mai multe informatii va rog sa ma contactati.
Va puteti inregistra pe linkul: http://marketglory.com/register/AlphaBlack
-
Sondajro.com nu plateste, degeaba va chinuiti sa faceti bani cu el. Eu nici nu m-am gandit vreo secunda sa ma inregistrez pe el, dar vad ca multi distribuie linkuri catre acest site si cred ca vor fi platiti. Vorba alora de la Real Hustle de pe Discovery: Daca ceva pare prea bun ca sa fie adevarat, probabil nu e. Deci nu, nu veti primi niciun leu!
Nu vi se pare ciudat sa faceti 45€/zi doar completand niste sondaje? Asta ar insemna minim 1350€/luna. Sa zicem ca sunt inscrisi aproximativ 5000 de useri (chiar daca probabil sunt si mai multi, la cat de popular e site-ul), asta ar insemna ca ei platesc 6.750.000€ pe luna. Nu vi se pare un pic ciudat?
De asemenea, la rubrica “Despre noi” veti gasi urmatoarea propozitie: Compania Sondajero.com este o companie fiică a holdingului publicitar internaţional Mediasysle. La un mic search pe Google puteti descoperi ca Mediasysle nici nu exista, exista doar Mediasys.
Inca o chestie de remarcat este ca pe site sunt o gramada de erori de scriere, lucru nepermis pentru o companie care si-ar permite sa plateasca milioane de euro lunar. Site-ul isi intampina vizitatorii cu un buton verde si frumos pe care scrie mare Registratie. Mie site-ul mi se pare tradus cu google translate, probabil asa si e. (REGISTRÁȚIE s. f. Arta de a folosi posibilitățile timbrale ale orgii sau ale clavecinului, indicată în compozițiile moderne. – Din fr. registration.)
In concluzie, nu orice zboara se mananca, asa ca renuntati sa va mai pierdeti timpul cu site-ul asta. N-are rost. -
Postat in urma cu 7 luni
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic