Salutare. Am si eu o nelamurire. Am facut un site pentru o florarie. Acum vreau sa-l fac cu plata online. Cum se procedeaza? Am inteles ca trebuie sa implementeze firma respectiva ceva pe site... Dar comisionul lor?
Va multumesc.
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Site cu plata online(9 mesaje) (3 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
Depinde ce platforma ai folosit pentru site. Poti implementa de exemplu, plata prin PayPal, astfel ca produsele cumparate vor putea fi platite online. Ori, poti lasa "la liber", in sensul ca, plata sa fie facuta "cash", direct catre curierul care duce coletul.
Comisionul PayPal nu este mare, cred ca undeva la vreo 5% sau 10% din suma totala. In orice caz, este (din cate stiu eu) cel mai mic comision in comparatie cu alte metode de plata. Sa nu mai zic de metoda de plata prin SMS, unde de exemplu din 3 euro, tu primesti cam 1 euro ... La platile prin SMS este exagerat de mare comisionul.
Pai bine, si tu crezi ca cel care comanda flori de pe un site web, o sa mearga pana la banca sa plateasca factura ? In general, cei care comanda de pe internet, sunt oameni ocupati, care nu prea au timp si care prefera sa dea cateva clickuri pe calculator ori pe telefonul mobil, decat sa mearga pana la o florarie sa caute flori.
Vezi si http://epayment.ro/ insa nu stiu ce comisioane au.
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic