Buna ziua! Vreau sa achizitionez un apartament in strada Belsugului, in blocurile construite de societatea Insignia. Ma poate ajuta cineva cu informatii despre dezvoltator?

Sfaturi pentru cei care doresc sa achizitioneze un apartament(35 mesaje) (7 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Cred ca mai safe ii sa iti faci tu casa ta, chiar daca e o casa de lemn stii macar cum a fost facuta..Eu am cunostinte care si-au luat apartament in bloc nou si dupa 10 ani inca tot au probleme cu infiltratii si izolari prost facute in intreg blocul....
-
În noul apartament cred că va fi nevoie de mobilier nou. Și din moment ce acesta poate fi un proiect destul de costisitor, trebuie să știți că există un magazin online de unde puteți cumpăra mobilă la prețuri accesibile. Aici http://kitchenroom.md/category/garderoba/... am făcut o comandă pentru un dulap și consider că această alegere este în continuare cea mai bună. Pentru că de fiecare dată când ies din casă și mă întorc, văd în fața mea un obiect de interior frumos și funcțional.
-
Blocurile noi sunt adesea construite rapid pentru a satisface cererea crescută de locuințe. Pentru a te asigura că aceste clădiri sunt în conformitate cu standardele și că oferă un nivel adecvat de eficiență energetică, este recomandat să efectuezi un audit energetic... și, eventual, o termoviziune a clădirii.... Aceste măsuri pot dezvălui eventuale deficiențe sau pierderi de căldură și pot contribui la identificarea și remedierea problemelor înainte ca acestea să devină costisitoare și dificil de rezolvat. Investiția într-un audit energetic și termoviziune poate asigura confortul termic, eficiența energetică și reducerea costurilor pe termen lung într-un bloc nou construit.