Buna ziua, va rog sa ma ajutati. Am achizitionat o tableta PC, ZT 180 care este cu probleme. Intra singura in unele aplicatii, iese singura din altele, nu raspunde la comenzi, nu deschide unele fisiere, cand vrei sa scri ceva in loc de o litera scrie alta. Ce pot face. O problema de soft? O rescriere?
A doua problema mare este ca nu ma pot conecta la internet. Am un stick de la Vodafone, am urmat toti pasii descrisi de dumneavoastra dar la final cand fac ultimele setari, la Name = RDS (sau ce vrei), APN name = internet, MCN = 226, MCC = 05 la MCC imi cere 3 cifre. Ce pot face? Multumesc.
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Setari internet mobil de la VODAFONE, pentru tableta ZT 180(11 mesaje) (2 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
-
Postat in urma cu 1 an
-
Trebuie sa aiba un buton sau ceva de genul, pe care sa apesi ca sa salvezi datele, dupa ce le-ai modificat. Ai gasit asa ceva ? Se poate face un update de firmware... Cauta mai multe detalii despre softul tabletei, pe siteul oficial al tabletei sau pe siteul oficial de la Android.
Discutii despre versiuni de firmware gasesti aici:
http://www.androidtablets.net/forum/zenithink-tablets/732-zenithink-zt180-support-links-3.html#post39840Probabil ca mai sunt, cauta si tu ...
-
Gasesc butonul de save, ma intreaba daca vreau sa salvez, salvez dar cand vreau sa vad daca am salvat ceva nu imi apare nimic, nici macar dupa inchiderea sau deschiderea tabletei. Dupa parerea mea are probleme cu softul.O sa incerc sa ma uit pe versiunile de firmware.
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic