Salut Dan. Tot eu te deranjez
... Am un site/forum (alba-zone.com). De putin timp am obs ca am ajuns la Page Rank 1. Odata cu dezvoltarea lui au aparut si probleme si anume in fiecare saptamana primesc amenintari ca in 10 min imi poate sterge forumul, iar o data mi-a fost spart. Nu ma pricep deloc la securitate in acest scop... iar firma unde am hostul nu imi poate oferi mai mult de atat. Eu nush cat te pricepi tu la securitate, dar daca stii ceva despre acest lucru, te rog frumos sa ma ajuti si pe mine.
Astept un raspuns.
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Securitate forum(3 mesaje) (2 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
-
Postat in urma cu 10 luni
-
Prima regula: parola. Trebuie sa-ti schimbi parola de acces la panoul de administrare a forumului, parola sa fie din minim 8, 10 caractere sau chiar mai mult si sa contina atat litere mari si mici cat si numere si semne (!@#$%^&*).
O alta metoda de securitate, suplimentara, ar fi sa securizezi folderul "/adm/" printr-un fisier .htacces insa accesul la acel folder (folderul care inseamna panoul de administrare al forumului) va trebui setat "manual" intr-un alt fisier, respectiv .htpasswd
Verifica fisierele siteului, sa vezi daca nu cumva ti-s infectate. Fisierele infectate cintin de obicei, chiar la final, un anumit script ... De asemenea, schimba-ti parolele de la FTP, CPanel, etc ... Parolele toate trebuie sa fie asa cum ti-am explicat mai sus ...
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic