Buna ziua. Sunt incepator si eu. Am facut un site cu webPlus x7 si am ajuns la contact si nu reusesc sa imi trimita mail, am vazut acel script de pe prima pagina dar cum sa-l implementez. Daca ma poate ajuta cineva, ii sunt recunoscator!

Script pentru Contact(44 mesaje) (6 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Postat in urma cu 4 ani
-
Salut dan nu am idee cum sa configurez scriptul pt a schimba parola sau pt a trimite-o.
Am facut un sv de maill in cpaneulul meu (gazduire) insa in scriptul din site pe care il detin am pus numele de usher si parola de la contul de maill din SMFTP sau cum se numeste, si nu trimite absolut nimic pe maill.Se poate sa ma ajuti te rog? -
@Ionuţ, scriptul este testat şi funcţionează. Acesta foloseşte funcţia mail() pentru a trimite mesajele, nu ai nevoie de SMTP.
Pentru a verifica dacă serverul pe care este găzduit siteul tău, are funcţia mail() activă, ai de făcut următoarele:
- deschide Notepad şi copiază codul de mai jos în Notepad:
<?php if ( function_exists( 'mail' ) ) { echo 'mail() is available'; } else { echo 'mail() has been disabled'; } ?>
- salvează conţinutul din Notepad şi dă-i numele "check-if-mail-function-is-active-on-the-server.php";
- încarcă fişierul .php rezultat, pe contul tău de hosting (încarcă-l prin FTP, în root / (rădăcină);
- deschide un browser web şi vizitează fişierul de pe siteul tău, astfel:siteultau.com/check-if-mail-function-is-active-on-the-server.php
Evident, înlocuieşti "siteultau.com" cu numele de domeniu al siteului tău.
Dacă funcţia mail() este activă, va trebui să afişeze următorul mesaj: "mail() is available"