Am si eu o intrebare... De exemplu, maine imi schimb Windowsul, si vreau sa imi salvez cateva documente foarte importante, cum pot face acest lucru ? Imi trebuie vre un program special sau cum ? Ca daca imi schimb Windowsul, sa gasesc documente care le-am salvat, in Windowsul celalalt !?
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Salvarea documentelor, daca schimbi Widowsul(6 mesaje) (2 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Postat in urma cu 2 ani
-
@ Alex: salvarea documentelor nu este necesară decât dacă "ai uitat" să le arăți browse-ul, adică calea atunci cănd le-ai salvat prima oară, mai exact atăta timp căt tu nu ai salvat documente scrise sau fișiere audio sau video sau fotografii pe partiția C:/, partiția unde se află instalat sistemul de operare Windows, nu este necesară o "salvare" suplimentară a acestor fișiere ele vor rămâne la locul lor și după instalarea noului Windows!!!
Dacă tu ai 3 partiții, să spunem C:/, D:/, E:/, toate fișierele tale "teoretic" au fost salvate doar pe partiția D:/ și E:/, doar în anumite situații ai salvat "fără să vrei" fișiere pe partiția C:/ unde se află sistemul de operare Windows.
Aceste "situații" de cele mai multe ori apar dacă ai instalate anumite programe de contabilitate sau anumite jocuri, de obicei toate jocurile își țin salvările pe partiția C:/, iar recuperarea lor, mai exact salvarea lor se face foarte ușor cu My Computer, și cel mai ușor cu Total Commander, cel din urmă avănd și avantajul celor "două ferestre" cu ajutorul cărora poți muta foarte ușor de pe partiția C:/ din stănga în dreapta sau invers toate fișierele care te interesează pe tine, fără să pierzi absolut nici o salvare a programului/jocului respectiv.Cu alte cuvinte, numai tu știi care program sau joc te interesează să-i muți salvările, noi ceilalți nu avem de unde să știm despre ce programe sau jocuri este vorba, ca să putem să-ți spunem și "calea" de unde să le iei, dacă te interesează la un program anume sau la un joc anume salvările și nu le găsești, poți să ne spui și nouă și îți spunem noi "calea", destinația, sau locația exactă a acelui program/joc, dar trebuie să știm și cum se cheamă acel program/joc, pentru că salvările nu se duc toate în același loc, iar uneori sănt foarte bine ascunse undeva pe partiția C:/.
Tu cănd instalezi un sistem de operare nou, nu ștergi decăt partiția strong>C:/, celelalte partiții indiferent căte ai (2, 4, 6, 8) rămân neatinse.
Dacă tot te-ai hotărât să dai Windows-ul afară, îți recomand să-ți faci "puțin temele", adică mai exact să-ți pregătești o "trusă de scule soft", și anume pe una din celelalte partiții, alta decăt partiția C:/, să-ți pregătești kiturile de instalare ale unor programe și mai ales ale driverelor pentru placa de bază și placa video, și să le pui într-un director creat de tine pe care să-l denumești să spunem ceva de genul:
Windows XP KITURI, sau KITURI WINDOWS XP sau WINDOWS 7 KITURI, depinde despre ce sistem de operare este vorba, acest mic pas te va ajuta foarte mult după ce ai terminat de instalat noul Windows, este mai greu să te apuci să cauți softurile/driverele de care ai nevoie după ce ai instalat un sistem nou, și mult mai ușor dacă îți faci temele înainte să te apuci de instalarea noului sistem. Cu alte cuvinte nu te grăbi.Îți doresc multe "succesuri" la instalarea noului WINDOWS.
-
scuze de deranj!sper sa ma poata ajuta cineva!mi sa stricat windowsul si a trebuit sa instalez altul normal, insa nu am apucat sa salvez cateva chesti foarte importante din celalalt, cum ar fi niste poze si salvarile unui joc la care miam pierdut ceva timp!am instalat windows insa a trebuit sa formatez partitia cu windowsul cel vechi.intrebarea este: mai pot recupera ce am pierdut?va multumesc!
-
Uite ma aici
Pentru a recupera fisiere bft...
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic