In situatia bannerului, problema este oarecum discutabila. Eventual, posteaza bannerul, sa vedem despre ce este vorba.
Daca ai o sigla (un logo sau un banner), aceastea trebuie facute in format vectorial si inregistrate la OSIM, dupa care ai drepturi depline asupra acelui banner, logo, etc. Daca nu este in format vectorial si nu e inregistrat la OSIM, ... e cam greu ...
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Unde trebuie sa fac reclamatie pentru copierea continutului unui site ?(14 mesaje) (4 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
-
Postat in urma cu 3 luni
-
Salut Dan.
Am si eu o problema.
Cineva a reclamat forumul meu ca am facut plagiat dupa al lui sau ceva de genul asta.
Forumul respectiv se numeste forumul sudorilor iar al meu se numeste forumul Navalistilor.
In mare parte pe forumul meu se regasesc alte chestii diferite dar si multe asemanari cu acel forum.
Fara sa copiez nimic de pe celalalt forum acum au facut plangere la institutul national de cercetare-dezvoltare in informatica si ce-i de la 3xmedia mi-au suspendat forumul mai exact au sters tot din el urmand ca in termen de 15 zile daca reclamantul nu isi retrage plangerea sa se stearga forumul automat.
Cum sa fac sa atac aceasta decizie.
Cu cine sa iau legatura sau in ce fel se iau aceste decizii?
Te rog mult...am nevoie de ajutor...am muncit la acel forum si nu as vrea ca cineva sa il stearga.
Uite cum arata mai exact mesajul primit de le adminul 3xmedia:
Datorita plangerilor depuse la institutul national de cercetare-dezvoltare in informatica in legatura cu, copierea continutului website-ului reclamant continutul subdomeniului navalisti.3xforum.ro a fost sters din baza de date 3xMedia International SRL. Daca site-ul reclamant nu i-si va retrace plangerea in termen de 15 zile subdomeniul navalisti.3xforum.ro va fi sters definitiv si blocat spre inregistrare.Pentru informatii institutul national de cercetare-dezvoltare in informatica:
Bd. Mareşal Al. Averescu nr. 8-10, sector 1, Cod 011455, Bucureşti, România
Telefon: +40-21-316.07.62 (domenii, adrese IP, numere AS, financiar)
Fax: +40-21-316.10.84As vrea sa stiu mai exact cum se procedeaza...si cum se fac diferentele dintre forumuri si care ar fi calea de atac al acestei decizii.
Mentionez ca celalalt forum este construit mai devreme decat al meu si poate seamana oarecum dar asta inseamna ca nu mai avem voie sa avem aceleasi subiecte ca acele de pe alte forumuri? -
Salut Dan.
Am si eu o problema cu o plangere facuta la institutul national de cercetare-dezvoltare in informatica.
Mai exact am un creat Forumul Navalistilor si concurenta si anume Forumul Sudorilor a facut cerere de plagiat a continutului acestui forum.
Mai exact ca am copiat tot de la ei.
Sunt 2 forumuri asemanatoare as putea spune dar cu subiecte diferite si acum am primit un mesaj de la adminul 3xmedia ca in urma cererii facute de catre cei de la sudori aimi vor sterge forumul daca nu isi retrag reclamatia in 15 zile.
CUM POT SA ATAC ACEASTA DECIZIE?
Care sunt pasii care trebuiesc facuti pana sa ii dau in judecata pt concurenta neloiala.
Am muncit mult la acel forum si nu sunt de acord sa-l pierd asa usor doar ca a facut cineva o reclamatie.
Care sunt mai exact criteriile de comparatie si cum se ajunge la un verdict final.
Banuiesc ca nu ramane doar la o reclamatie si se sterge forumul.
Cineva o sa verifice forumurile sa vada diferente si asemanari.
Vroiam soar sa stiu cum sa atac aceasta decizie si cu cine sa iau legatura mai exact unde sa sun sau sa fac o cerere?Uite asa arata mesajul primit pe forum de la adminul 3xmedia:
Datorita plangerilor depuse la institutul national de cercetare-dezvoltare in informatica in legatura cu, copierea continutului website-ului reclamant continutul subdomeniului navalisti.3xforum.ro a fost sters din baza de date 3xMedia International SRL. Daca site-ul reclamant nu i-si va retrace plangerea in termen de 15 zile subdomeniul navalisti.3xforum.ro va fi sters definitiv si blocat spre inregistrare.
Pentru informatii institutul national de cercetare-dezvoltare in informatica:
Bd. Mareşal Al. Averescu nr. 8-10, sector 1, Cod 011455, Bucureşti, România
Telefon: +40-21-316.07.62 (domenii, adrese IP, numere AS, financiar)
Fax: +40-21-316.10.84Exista vreun odel de cerere care se face in astfel de cazuri?
Astept o parere cat mai dezvoltata referitor la aceasta problema. -
Nu avea adminul cum sa stearga adminul acel forum, insa moderatorii da. Sau probail acel forum a fost hackuit pentru ca 3xforum au serverele prea instabile. Sunt multe erori la 3xforum care pot fi pacalite. O metoda o gasesti aici: http://beginner.3xforum.ro/viewtopic.php?pid=2049#2049 nu stiu daca functioneaza, nu am incercat.
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic