Salut Dan, spune-mi si mie te rog cum pot sa fac pe un blog wordpress sa nu poata fi copiate articolele ? Adica, sa nu intre cineva la mine pe blog si sa dea "Copy/Paste". Multumesc.
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Protejarea posturilor de pe blog, impotriva copierii ?(12 mesaje) (3 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Postat in urma cu 1 an
-
Script anti copy pentru blog
Script anti-copiere, pentru bloguri Wp
@ Tudor, ...
1 - Cauta fisierele single.php si header.php in:
.../wp-content/themes/TEMA-TA/
2 - Deschide fisierele cu un editor de text (Wordpad sau Notepad).
3 - In fisierul header.php, cauta urmatoarea linie:
</head>Deasupra acesteia, adauga urmatorul cod:
<script language="JavaScript1.2"> function disabletextselect(i){ return false } function renabletextselect(){ return true } //if IE4+ document.onselectstart=new Function ("return false") //if NS6+ if (window.sidebar){ document.onmousedown=disabletextselect document.onclick=renabletextselect } </script>4 - In fisierul single.php, cauta urmatoarea linie:
<?php get_header(); ?>Imediat sub aceasta linie, ar trebui sa ai ceva de genul:
<div id="wrapper">... sau:
<div id="content">In aceeasi linie, imediat dupa id="wrapper" si inainte de semnul > , adauga un spatiu liber dupa care adauga urmatorul cod:
oncontextmenu="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false"Dupa modificare, ar trebui sa arate astfel:
<div id="wrapper" oncontextmenu="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false">Succes !
-
@ Andy: - La blogul tau, vad ca ai folosit thema "black-bible". La aceasta tema (dar nu numai), fisierul single.php difera fata de exemplul pe care l-am dat eu mai sus...
In loc de:
<div id="wrapper">... tu ai:
<div id="content">Prin urmare, codul la tine va trebui sa fie astfel:
<div id="content" oncontextmenu="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false">
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic