Am un laptop cu procesor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8400 @ 2.26GHz
Cum vad daca functioneaza amandoua nucleele ? In "Task manager" nu imi zice nimica
iar in programul Everest imi zice ca PC-ul (laptopul) imi utilizeaza numai CPU 1 ... Ce as putea face?
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Functionare nuclee procesor dual core(6 mesaje) (2 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
-
Postat in urma cu 6 luni
-
Stai linistit, nu e nici o problema, este vorba doar de gestionarea resurselor procesorului. Procesorul nu lucreaza tot timpul la intreaga lui capacitate, decat atunci cand este neecesar, de exemplu la aplicatii care necesita putere mare de procesare, cum ar fi jocurile sau prelucrarile grafice, in rest lucreaza la minimum de capacitate pentru economisire de energie.
-
Poi cum asa ? Toata lumea imi zicea k trebuie sa modific ceva acolo in BIOS k sa pot baga XP-ul... iar Windows Vista merge, Windows 7 merge, numai Xp-ul nu pot sa-l instalez
si am incercat mai multe CD-uri cu Xp k ma gandeam k de la CD-uri o fi fost problema
deci in concluzie eu pe Hp dv7-1030el nu pot sa instalex XP-u
-
Iti trebuie un Windows XP cu drivere AHCI (Advanced Host Controller Interface) incluse. Daca nu ai un KIT de Windows XP cu drivere AHCI incluse, poti sa-ti creezi tu. Vezi aici: http://aps2.toshiba-tro.de/kb0/TSB85017Z0000R01.htm
PS: Anyway, trebuia sa deschizi un topic nou cu problema ta, deoarece nu are legatura cu subiectul pentru care ai deschis acest topic.
Citeste regulamentul forumului!
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic