Salut. Apelez si eu la ideile sau sugestiile dvs. pentru a reusi sa fac setarile pentru internet la un telefon HTC HD2. Tin sa precizez faptul ca atat internetul cat si serviciul de telefonie mi-a functionat normal timp de cca. 6 luni de zile din ianuarie si pana acum pe telefonul respectiv fara absolut nici o problema asta pana acum cca. 2 saptamani de cand practic nici macar nu mai vrea sa se inregistreze in retea. In alt telefon mobil normal cu suport 3G telefonia functioneaza dar nu functioneaza internetul.
Am sunat la domnii de la RDS care asigura suportul tehic, mi-au confirmat faptul ca se lucreaza in reteaua 3G si mi-au sugerat faptul ca daca nu reusesc sa fac nimic sa merg la cel mai apropiat centru service si sa cer sa imi fie schimbat SIM-ul. Asa am facut, dar domnul de la centrul service de la mine din oras a probat cartela in device-urile lui de la punctul service si mi-a precizat ca atat timp cat cartela functioneaza in telefonul lui si modemul lui nu il intereseaza ca nu merge in telefonul meu si nu este obligat sa imi schimbe cartela.
Aveti idee ce setari pentru internet trebuiesc facute...?! Initial am crezut ca este de vina sistemul de operare de pe telefonul mobil, am dat jos Windows Mobile 6.5 si am instalat Android 2.2 pe el... La fel se manifesta... Fapt pentru care am dat jos Android-ul si am revenit din nou la Windows Mobile... Datorita faptului ca nu am reusit sa fac nimic cu semnalul de internet si de telefonie pe telefonul respectiv si obisnuindu-ma cu viteza mai mare de reactie a sistemului de operare Android am dat din nou Windows Mobile jos iar in prezent am Android 2.2 pe el... Telefonul functioneaza normal cu orice cartela in afara de cea de le Digi pe care nici macar nu vrea sa mi-o recunoasca... Cand ii dau cautare retea imi afiseaza toate retelele de telefonie inclusiv Digi Net Mobil ii dau inregistrare in retea... si sufletu'...
Aveti idee care sunt pasii de urmat pentru a introduce manual setarile pentru internet pentru ca in comparatie cu alte retele de telefonie unde acestea se pot descarca sau primi direct de la operatorul de telefonie, la RDS nici gand de asa ceva...
Orice sugestie sau idee noua sunt binevenite.
Va multumesc.
Cu respect...