de ceva timp am probleme cu sunetul tot da o eroare si nu mai merge ... am o poza cu eroarea nu stii care ar fi problema?
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Problema la driverul de la sunet sau nu stiu :-s(14 mesaje) (3 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Postat in urma cu 1 an
-
Problema asta o ai la Winamp, nu ? Alte programe de redat muzica iti merg ? Daca alte programe iti merg dar Winampul nu-ti merge, atunci problema este cu Winamp-ul. Dezinstaleaza Winamp folosind Revo Uninstaller (atentie insa ce si cum stergi la instalare), apoi reinstall Winamp ...
-
Pai, ai asa ceva in calculator ?

Asta este o placa de sunet. Aceasta poate sa difere putin, de la un model la altul, dar in principiu toate au "Line in", "Mic", "Line out", etc ...
Dca nu ai asa ceva iar mufele de tip "Jack" mic, iti ies direct de pe placa de baza, inseamna ca placa ta de sunet este integrata pe placa de baza ...
-
In cazul in care este o placa de sunet montata pe separat pe PCI, trebuie sa scoti placa de sunet si sa o bagi inapoi. Se mai intampla sa nu faca contact, mai prinde praf pe la contacte, se mai misca placa in slot de la lovituri, miscari, etc ...
Daca este integrata pe placa de baza, nu are cum sa se intample asta, iarasi sa "se arda" placa de sunet integrata este foarte putin probabil (dar nu imposibil), cel mai adesea problemele astea apar din urmatoarele motive:
- Nu ai instalat driverul corect;
- Driverul instalat nu este cel care trebuie;
- Ai prins ceva virusi, spywhare, etc;
- Driverul pe care-l instalezi poate fi virusat intr-un fel sau altul (spy, etc);
- Antivirusul/Firewallul iti blocheaza instalarea completa/corecta a driverului. In acest caz, incearca instalarea driverului cu antivirusul/firewallul oprit.
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic