Am o problema poate minora, dar care ma deranjeaza destul de mult. Vreau sa se afiseze o singura postare in homepage ( doar ultima postare). Se poate face intr-adevar, dar se deregleaza afisarile la postarile din categorii, se afiseaza una singura si acolo, desi eu vreau sa se afiseze toate, sau eventual ultimele 10. Daca las sa afiseze ultimele 10 postari la categorii merge, in schimb le afiseaza si in homepage una dupa alta si se incarca blogul destul de greu, pe langa faptul ca apare si inestetic si nici macar nu le afiseaza prescurtat, deci vizitatorul butoneaza scrollul mouseului pana-i vine rau!
Vreau sa stiu si eu cum se poate face chestia asta pentru ca pe majoritatea blogurilor am vazut ca afiseaza normal. E vreun plugin sau vreun cod care trebuie introdus undeva?
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Problema cu postare in homepage(4 mesaje) (2 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
-
Postat in urma cu 4 luni
-
Pai, limiteaza-ti numarul de cuvinte afisate in articolele care apar pe prima pagina. Vezi aici: http://dan-blog.ro/forum/topic/cum-limitez-numarul-de-cuvinte-care-apare-in-articole-pe-prima-pagina-a-blogului#post-497
-
Pluginul care l-am descarcat eu din link da o eroare cand il bag in soft, insa am rezolvat cu un alt plugin care nici nu aveam habar ca facea exact ce aveam nevoie - Frontpage Manager - si sper sa nu aiba vreun bug. Tot ce-a trebuit sa fac a fost sa caut in pluginuri dupa cuvintele cheie "frontpage", si asa l-am gasit...
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic