pai daca tu care castigi 3500 ron pe luna te plagi, ce sa zicem noi, astialalti care castigam 800 sau 1000 ron pe luna ?
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Pentru Nasul, Radu Moraru de la 10TV(14 mesaje) (2 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Postat in urma cu 9 luni
-
Buna ziua,
in data de 31.08.2011 ati avut un invitat medic care are o inventie pentru eliminarea ascitei prin urina. din pacate, nu am vazut emisiunea dar mi-a fost recomandat acest medic intrucat am o matusa bolnava de ciroza hepatica virala B, C, D. Va rog frumos sa imi transmiteti datele de contact ale invitatului Dvs. pentru a lua legatura cu dansul in vederea obtinerii unei consultatii.
Va multumesc anticipat,
Gabriela Ciupitu
0731077263 -
Radule, te-ai faqcut de "rasul satului" de toata rusinea prin pozitia pe care ai adoptat-o vis a vis de ciurda de porci sionist-masonica. Ai inselat o natiune intrega si ai devenit o varza prin emisiunile pe care le faci la 10Tv, mai ales cand iti tai singur craca de sub picioare, facand lobby criminalilor notorii de jidani-masoni ce guverneaza lumea cu ajutorul Talmudului si Kabbalei Luciferiene ! Incantatiile si slujbele lor impotriva umanitatii sa se rasfranga asupra tuturor sionistilor si masonilor, ce vor sa-si duca planul la capat, prin genocidul planificat in agenda lor din 1871 ! Toata aceasta haiat demonica este blestemata pe veci si sortiti tuturor necazurilor pe care ei le pregatesc impotriva noastra ! Te-ai facut unul de-al lor ! R U S I N E Radule !
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic