Buna ziua... doresc o adresa de E-mail in care sa pot lua legatura cu "Nasul" (Radu Moraru) de la 10tv, ca sa-i prezint o poza cu o persoana pe care o cauta si dansul si Dl. Cartianu...
Las o adresa si v-a intelege de cine este vorba... persoana care l-a adus la TVR pe Nicusor Ceausescu ...
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Pentru Nasul, Radu Moraru de la 10TV(14 mesaje) (2 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
-
Postat in urma cu 1 an
-
In Romania copilul este bataia de joc a adultilor. Salile de sport sunt facute pentru a fii folosite de clicile partidelor. Se da la televizor sa se faca sport cat mai mult. Cum va explicati urmatoarea problema: La Gladiatorul de la scoala 22 Mexic le-a spus copiilor sa vina la sala de sport iar dupa o luna de zile ii jigneste Sobi Ceh si doamna Suzana spunandu-le sa nu mai vina ca sunt grasi. Cum este posibil asa ceva, cand in sala sunt si alti copii de la alte scoli mai grasi decat ai nostri? Se lauda mai zilele trecute Sobi Ceh ca ajuta copiii, halal ajutor. Sunteti un om care pana acum nu m-a dezamagit si de aceea v-am spus of-ul meu. Va multumesc pentru intelegere.
-
Draga Dl MORARU, cred cu tarie (epitetul lui Geoana) ca ati fost unica persoana caruia i se datoreaza ca Romania astazi, sa isi fi regasit busola. Daca ne inchipuim ca, 12 persoane impartite in 2 tabere, una avind 7, iar cealanta 5, contributia d-voastra inaintea alegerilor a fost convingand o persoana din tabara celor 7, sa mearga la cei 5. Fara contributia d-voastra ar fii fost in mod cert, ca din tabara celor 5 sa fi plecat 1 in tabara celor 7, diferenta ar fii fost colosala.
Majoritatea oamenilor de bun simpt si cu capul pe umeri, recunosc contributia d-voastra si va sunt recunoscatorii. Multi dintre Romanii,ar fii gata si astazi sa se mai sacrifice pentru o cauza dreapta (o mare stima pentru DL COPOSU) si va cer in numele tuturor Romanilor de bun simpt (precum DL PURIC) sa nu va descurajati, sa luptati asa cum ati inceput (ca stiti sa o faceti foarte bine) si veti avea stima si respectul nostru nemarginit.
Va vom urmari,si va vom urma,ori unde ati fi.
Cu stima si respect,
Un Roman care va urmareste, simpatizeaza si respecta si nu accepta sa va vada ingenunchiat ! -
salut as dori si eu date de contact pentru emisiunea nasul de la 10 tv,pentru ai prezenta dansului un caz destul de interesant,cu privire la bataia de joc pe care justitia din dambovita o prezinta in privinta unui accident de munca mai exact vatamare corporala grava din culpa in urma unei explozii,intr-o uzina de armament
-
Cum se poate comunica cu persoanele care se ocupa de emisiunea D-lui Morar pentru prezentarea unui caz grav de incalcare de drepturi si abuzuri ale politiei in cazul unei delapidari si lipsa documente contabile la o asociatie de proprietari dovedita cu expertiza contabila (aproximativ 2,5 miliarde lei vechi ? Politia tergiverseaza de 6 luni ancheta (reclamatii au fost chemati sa dea cat 3 noi declaratii in timp ce reclamatul nu a dat nici macar o declaratie!).
-
Domnule Moraru, daca ati inceput serialul despre "masonerie" , subiect pentru care va felicitam, credem ca este normal sa fim informati in special de parerea persoanelor avizate si reprezentante ale masoneriei romane pe international.
Romania este prezenta la cele mai inalte foruri masonice din lume de presedintii marilor loji recunoscute pe plan masonic mondial cum ar fi Marea loja nationala din Romania condusa de dl. dr. Radu Balanescu, Marea loja nationala unita din Romania condusa de dl. Liviu Manecan sau Marea loja femenina a Romaniei condusa de dna. dr. Anca Nicolescu.
Ne mira prezenta in emisiune a dlui. Consatantn Bartolomeu Savoiu, mason aparut din neant, autoproclamat mare maestru, persoana controversata si contestata, subiect de scandal in presa romana si internationala.
Domnul "general" Savoiu face, prin declaratiile si actiunile sale, de ras ordinul masonic roman si induce in eroare opinia publica.
Masoneria este o societate initiatica, etica si morala, laborator al elitelor asa cum a declarat de nenumarate ori domnul Olimpian Ungherea si nu un refugiu al fanfaronilor. -
La camera de munca, multi patroni platesc spagi pentru a falsifica documentele de pe urma carora se opereaza in cartea de munca. Fara a lua la cunostinta, dupa 6 ani de munca am descoperit 233 de zile concediu fara plata intr-un an neavind nici macar o zi lipsa de la servici. La mintea cocosului, nici o firma nu-ti accepta atatea zile fara plata... cred ca nici nu este legal.
-
DM RADU MORARU emisiunile lasa foarte mult de dorit .prea multe reluari si subiecte neinteresante .columbeni T.A.T.A. si pitiponcele nu mai ai idei uitate in jur vei gasi daca nu antreaba oameni de rand erai mai vizionat la celalalt post cu respect PABIN
-
Despre tara noastra ROMANIA si de ce m-am saturat de ea
In primul rand as vrea sa spun cate ceva despre mine si apoi sa vorbesc de ce m-am saturat de toate chestiile urate din tara asta, ca nu de ea, ca si tara in sine m-am saturat, Romania fiind o tara superba (o mai strica unii din cand in cand)in adevaratul sens al cuvantului cu potential economic (doar sa se vrea).
Asadar ma numesc Daniel B., sunt din Timisoara (m-am nascut in MH, dar de la varsta de un an si ceva sunt in Timisoara, asa ca pot sa spun ca sunt de aici) poate multi o sa zica, aaaa...uite-l si pe asta zice ca e banatean, ...ei, eu nu zic ca sunt banatean, ci ca sunt om(asta este cel mai important lucru sa fii om si nu sa fii banatean, oltean, moldovean, ardelean...etc) si am luat de la banateni ceea ce este mai bun. Am 31 de ani, sunt castorit si am doi copii mici. De profesie sunt inginer constructor, lucrez in proiectare in prezent (am mai incercat si altceva dar m-am intors la vechiul loc de munca), sotia mea este profesoara, cu toate ca a terminat tot Politehnica (dar are harul de a-i invata pe altii), ii place sa predea ce sa mai spun. In momentul de fata lucrez la un proiect destul de mare (fac consultanta din partea proiectantului) si pot spune ca venitul meu lunar este decent........ aproximativ 3500 lei.
Cu toate ca am casa mea (am o rata de 250 euro pe luna) acesti bani (salariul meu plus indemnizatia sotiei) se duc luna de luna fara sa mai poti sa pui si ceva deoparte sau sa mai mergi si intr-un concediu mai de doamne ajuta. Nu ma plang, ca am fost invatat de mic sa lucrez pentru ceea ce vreau (la 15 ani lucram in vacante sa castig niste bani de buzunar, fratele meu a lucrat de la o varsta si mai frageda ca mine, cred ca avea 12-13 ani), am facut liceul la seral, am lucrat pe perioada liceului si in timpul facultatii. In ultimul an de facultate am avut si doua slujbe (in anul 5 e mai usor). Nu stiu daca v-ati facut o idee despre mine din aceste cateva randuri, asa ca va mai spun ca sunt o persoana serioasa, cinstita si onesta (cinstea si corectitudinea zic eu, iti lasa intotdeauna un loc de buna ziua), de aceea in timpul liceului cand m-am angajat la un fast-food pe post de barman-ospatar dupa nici un an jumatate, mi sa propus sa fac si gestiune-administratie (contabilitatea primara, stocuri, administratie), mai mentionez doar ca la acest loc de munca am lucrat opt ani si am ramas in relatii excelente cu patronii cu care ma mai intalnesc ocazional si stam la cate o bere. Imi place sportul (fotbal, tenis, ping-pong, sah...etc) dar si sa stau cu prietenii la un gratar si o bere rece, sau sa ma joc cu copii mei, sau sa vad un film bun, deci sunt pe cat se poate un om normal si modest.
Asadar sa revin unde am vrut sa ajung, la tara asta unde locuim, muncim si vrem sa ne traim viata, pe nume ROMANIA. Avem o tara frumoasa din toate punctele de vedere, mai putin cel al sferei politice (aici ma refer la tot ce tine de politica, guvern, senat, parlamentari, ministri, presedinte, etc, etc) si al celor care ne conduc (institutiile statului si ,,altii,, care ne conduc). Exista vorba aceea ,, ca pestele de la cap se impute,, ceea ce la noi se potriveste ca o manusa, iar daca noi ca si popor suntem condusi de niste parveniti, scursuri si alte asemenea personaje, oare nu o sa ajungem sa fim ca ei sau ai lor, sa-i luam de buni??? Nu cred ca este bine acest lucru.
Citeam zilele astea un articol despre un baiat care din olimpic a ajuns cersetor (si mai sunt astfel de cazuri cu duiumul), pai nu-ti vine sa iti iei o arma sa te duci in parlament si sa faci ce a facut nenorocitul ala de norvegian, pai mai bine venea la noi in parlament si cred ca era erou national acum (sa nu se creada ca promovez violenta). Alt articol despre rromi aia cu nunta lor de pomina cu tot, pai cum au ajuns domne astia sa cumpere casele ale in centrul istoric al Timisoarei, cu ce bani??? Cred ca valoreaza enorm??? Sa nu mai zic de masini. Si nimeni nu se sesizeaza sa-i ia la control de unde si cum au facut banii pentru astea????..... Sau pe romanii nostri care au milioane (poate si miliarde, dar nu stim noi) de euro si nu pot sa-i justifice nu-i controleaza nimeni????? Concluzia este ca sunt toti mana in mana, ca altfel nu ar fi asa. Pai ati vazut voi pe cineva dintre cei cu rang (valoare) inalta de la noi din stat care au fost anchetati sa fie si arestati si sa stea dupa gratii cativa ani, .....macar. Eu unul nu. Asa ca nu mai am cuvinte despre ce se intapla acolo sus..........ramai ca la un film bun, cu gura cascata, numai ca noi ne uitam la viata noastra care este un adevarat film (probabil regizat de Hitchcock).
Citeam pe un forum comentariul unui cetatean, care se intreba, oare noi nu traim intr-un stat de drept? Pai cum sa traim noi intr-un stat de drept cand noi nu avem justitie (sau e oarba), asta e primul lucru pe care trebuie sa-l faci intr-un stat sa ai justitie(stim bine cum este justitia la noi), ca dupa aia merg toate si poti sa faci si restul, dar eu numai cand ma uit la cei care conduc acest departament(magistrati, avocati, judecatori, politisti,...etc, intre ei poate mai sunt sau mai bine zis au mai ramas si oameni cinstiti) imi dau seama cum merg lucrurile. Astazi peste tot in presa-televiziune, se scriu articole si se fac emisiuni despre tot felul de ,,baroni,,(parveniti) ai acestori vremuri, dar nimeni nu se sesizeaza, nimeni nu ia masuri, doar ne arata ca sunt astfel de oameni. Eu numai cand ma uit la Elena Udrea (si nu numai, Blaga...etc) imi dau seama ce fel de om este Traian Basescu, (pe care l-am si votat) si cu asta am spus tot despre politicieni, toti si PSD si PNL si PDL si....nici nu stiu cate partide or mai fi, toti sunt la fel (poate au existat printre ei si unii cu intentii bune, dar nu le mai au, vad numai bani) indiferent de culoarea politica.Avem oameni care mor de foame, sau traiesc intr-o saracie lucie si noi facem stadioane...???? Sau organizam festivaluri pe litoral???... Aloooooo doamna(domnu) ministru, investiti in industrie, in agricultura, in ceva care sa ne faca economic mai stabili, nu in stadioane si alte cele, (nu am ceva cu sportul, doamne fereste, il mai si practic) dar nu cred ca era cazul de asa ceva, nu crede-ti ca ne-am saturat de personaje gen: Gigi Becali, Marian Iancu, Borcea,Neculaie ...etc, daca mai face-ti stadioane or sa mai apara cativa dinacestia in plus nu credeti???. Cred ca va place sa promovati prostia la nivel national.
Eu nu am auzit in ultima vreme de ceva investitii din partea statului in ceva util economiei, am auzit doar cum s-au dus banii in vant pe autostrazi doar pe hartie (in realitate ne stricam masinile pe drumurile comuniste), auzi 400 mil.de euro pt 80 km de autostrada, numai cu banii furati de aici relansati economic un orasel de provincie, dar deh... cine se mai lafaia din banii nostri publici prin statiuni exotice, cine-si mai lua Ferrari sau mai stiu eu ce iaht, cine isi mai ingrasa burta in timp ce altii abia isi mai dramuiesc banii din salar pentru cheltuielile lunare. Rusine sa va fie politicienilor (de la Iliescu si Petre Roman , pana la Basescu&Co. si Antonescu & Ponta), numai cu numele politicieni , eu n-as putea sa ma uit in oglinda in locul vostru. De fapt voi nu stiti ce inseamna acest cuvant RUSINE. Cred ca daca s-ar face un referendum cu dizolvarea parlamentului si a clasei politice, ar merge oameni la vot in proportie de 90% , (ca ceilalti 10% sunteti voi sau racoliti de-ai vostri )si votul ar fi pozitiv, tot de 90%, de ce nu ati votat legea averilor nejustificate...ha...????...v-ati simtit cu musca pe caciula domnilor politicieni, mai au tupeu Crin Antonescu, Ponta(astia care fac orgii si alte cele) si altii sa zica ceva....Mi-e scarba de voi, de toti ca la oricare dintre romani de rand, sa putreziti intr-o gramada de bani toti, ca altceva nu vedeti in fata ochilor. In loc sa promovati oamenii dupa valoarea lor voi ii promovati in functie de sacosa care o lasa sub masa dumneavoastra. Spaga si coruptia sunt fratii si surorile voastre, de care nu va puteti desparti niciodata. Cred ca daca ati fi pusi sa alegeti intre posturile voastre si sa vi se taie o mana, v-ati lipsi de mana, ca deh...tot va mai ramane una cu care sa luati.....
Asa ca doamnelor si domnilor de aceea :
- M-am saturat de conducatorii nostri ,,iubiti,, corupti si parveniti.
- M-am saturat de borfasi care scapa basma curata atunci cand agreseaza oameni, chiar si politisti.
- M-am saturat ca poporul roman sa tot primesca picioare-n dos de la guvernanti si toti ,,ceilalti,, care conduc aceasta tara.
- M-am saturat de smecheri cu Ferrari care omoara oameni nevinovati si nu patesc nimic.
- M-am saturat de justitia asta oarba, s-au care se preface a fi oarba pentru mai sus numitii.
- M-am saturat de cuvinte ca spaga si coruptie.
- M-am saturat sa apreciem doar nonvalorile si nepotismul.
- M-am saturat ca romanii sa plece in tari straine, sa lucreze pe un salar decent, sa poata sa isi intretina familia. In timp ce copii le raman acasa singuri si isi fac de cap (sa se vada rezultatele de la bac, de fapt din tot invatamantul), fara nici un viitor. Astea sunt rezultatele voastre domnilor guvernanti, aici ati adus tara asta, dar ce va zic eu voua ca pe voi nu va intereseaza asta.
- M-am saturat ca tinerii din ziua de astazi sa se inspire dupa personaje gen Gigi Becali, Crin Antonescu, Adrian Nastase, Ion Iliescu, Traian Basescu, Elena Udrea, Bianca Dragusanu, Crudu si .......multi alti .
- M-am saturat sa distrugeti tara asta de tot.
- M-am saturat sa ne bagati pumnul in gura sa nu mai spunem nimic.
- M-am saturat de asazisii reporteri-ziaristi pusi sa scrie sau sa comenteze la comanda ,,bossului,,.
Aceasta lista cu m-am saturat ar putea sa continue cred ca pe vreo 10 pagini si tot nu as termina, dar nu o mai scriu acum, pt. ca nu am timp sa scriu un roman realist a poporului roman.
Asadar..... am tot analizat..... si am analizat posibilitati de a avansa pe plan social-material (un trai mai bun), sa-mi fac firma, sa derulez nu stiu ce proicte, etc, etc...dar cand ajungeam la final dadeam de aceleasi intrebari:
Oare am sa pot sa realizez ceva in tara asta?
Am sa fiu ,,lasat,, sa pot realiza acel ceva fara compromisuri?
NU, NU, NU, asta era raspunsul.Acum multi or sa spuna eeeee....cum ca eu am reusit sau eu stiu pe cutare care a reusit..... care a facut, a dres, a ....., or fi, nu zic nu si oameni care au reusit pe spatele lor ceva in tara asta, dar cred ca sunt prea putini(stai si gandeste-te, asa rapid la o persoana apropiata sau cunoscuta care crezi, sau zici tu ca a reusit cinstit in plan material dar si familial si ai sa vezi raspunsul). Restul care au bani (si aici nu ma refer la un om de rand, care a strans si el 20.000 sau 30.000 de euro intr-o viata) nu iau facut cinstit sau fara sa faca unele compromisuri.
Deci, dupa toate astea m-am gandit sa emigrez spre o viata mai buna, sa nu-mi cresc copii intr-o astfel de tara unde regulile le fac astfel de oameni, insa dupa ce am aplicat pentru asta (dupa vreo cateva zile), am stat si m-am gandit, pai daca toata lumea emigreaza (stiti la care lume ma refer), ce se va alege de tara asta???? O sa ramana tara hotilor si a parvenitilor, a smecherilor si a borfasilor, a tiganilor(ma scuzati aici, unii poate va simtiti ofensati, dar cred ca majoritatea lor, nu sunt oameni) si a criminalilor, daca nu luam atitudine. Si mi-am zis hai sa mai incerc ceva(un ultim lucru), poate va merge:
Asadar ROMANI, haide-ti sa luam atitudine, nu doar sa vorbim pe vreun forum si sa ramanem cu vorba, eu cred ca inca mai exista in tara asta romani destepti, cinstiti si onesti care sa faca ceva pentru tara asta. HAIDE-TI SA NE UNIM SA FACEM CEVA, FIECARE IN ORASUL LUI, SAU IN COMUNA(SATUL) LUI, PE STRADA LUI, HAIDETI SA LUAM ATITUDINE VA ROG, CA NU SE MAI POATE.Eu cred ca in Romania, din cei 23 de milioane, de locuitori ai sai majoritatea sunt cinstiti si muncitori si ar dori o schimbare, dar o schimbare totala. Daca ei sunt acolo sus noi o sa fim aici jos tot timpul???? Eu cred ca nu va doriti asta. Haide-ti sa schimbam noi cate ceva, fiecare, icetul cu incetul, pana ajungem sa-i schimbam pe acesti parveniti (ciuma noastra).
Eu m-am gandit la urmatorul lucru, sa organizam in fiecare oras un grup de oameni (intelectuali, doctori, economisti, tineri cu ambitie,...etc) din care sa alegem conducatorii (primar, consilieri, etc...)acelui oras si de aici sa ajungem pana sus la conducerea tarii. Nu trebuie sa facem nici un partid, sau cel putin asa cred eu, sa fim independenti. Eu zic ca actualul parlament ar trebui dizolvat, nu stiu daca este posibil acest lucru din punct de vedere legal, dar merita incercat, pentru-ca toti sunt corupti si toti sunt impreuna.
Nu v-ati saturat sa fiti mintiti, furati si....toate cele, de toti cei care ne conduc ne-au condus si ne vor conduce daca nu facem nimic. Nu v-ati saturat sa vorbiti si sa nu fiti ascultati Eu inteleg ca peste tot in lumea asta sunt si vor fi oameni corupti si parveniti, dar ca si la noi........!!!!!!! parca e prea de tot.
Pentru cei care vor sa faca ceva in acest scop astept ramarci, opinii, contacte, la urmatorul contact: e-mail danielb2327@yahoo.comP.S. : Sper sa ne desteptam ca si popor.
Scuzati greselile gramaticale(daca sunt si banuiesc ca sunt)... sunt inginer nu scriitor.
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic