Salutari! Acum cateva minute mi-am facut cont aici! Citeam blogul de vreo o luna si imi place. Am si eu un blog din vacanta de vara: http://laurentiudanci.blogspot.com/ si sper sa va placa.
Ma numesc Laurentiu, sunt din Bucuresti, am 13 ani, imi place mult sa ma joc pe PC si imi place tot ce e legat de IT, de la telefoane cu Android, al hardware-ul PC-ului (stiu toate piesele si ce face fiecare). Imi mai place si bloggingul. De cand am blogul am invatat si niste coduri HTML, ca poate cand voi avea serviciu imi vor prinde bine. Stiu cateva coduri pe de rost (font la text si culoarea, , textarea, etc). M-am apucat sa imi fac un widget propriu dar nu e cine stie ce, cine vrea sa-l vada:
<widget><a href="www.laurentiudanci.blogspot.com"
style="background-color: #8D008D;
color: #0000FF;
display: block;
font-family: Times New Roman, Arial, serif;
font-size: 40px;
font-weight: bold; height: 100px;
padding-left: 10px;
padding-top: 50px;
color: white; width: 215px;">Laurentiu</widget>
<button><a href="www.laurentiudanci.blogspot.com"> spre Blogul Meu!<Style="background-color: green">
Mai imi fac unul maine, ca acum trebuie sa invat pentru teza la Romana, sunt a 7-ea. M-am gandit sa iau codul unui table si sa adaug eticheta <button> si cu restul tag-urilor ca sa fie un buton pe care sa scrie ceva si cu link cand dai click. Mai vad eu. Si ii multumesc lui Dan sau cui a scris articolul cu culorile HTML ca m-au ajutat, ca unele culori au niste nume ciudate si e mai usor sa memorez codu