Am un stick negru care pana acum 3 spt a funct pe un laptop cu Windows 7. Acum nu mai merge. Ii dau "Connect" si imi arata "Please wait..." pana la adanci batranete. Am dezactivat firewall-ul si antivirusul, dar degeaba. L-am reinstalat (stik-ul) dar acelasi mesaj. Pus pe un desktop, merge. cf? pls!
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Nu merge Digi Net Mobil(6 mesaje) (3 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Postat in urma cu 5 luni
-
am dezactivat, restartat,activat si nimic.La fel apare eroare:.device manager-modems imi apare zte proprietary USB Modem cu un triunghi galben.Pe pc normal cu xp3 merge ok.ce sa fac?sa instalez din nou win 7?am win7 premium.
Ajutati-ma daca se poate. -
Salut. Am si eu o problema cu netul mobil de la Digi. Am modemul acela negru cu margini rotunjite, din cate vad un MF190 de la Digi net Mobil (abonamentul ala de 100 mbps) dar de fiecare data cand ma deconectez si scot stickul din laptop (MSI CR630 cu Win7 Ultimate) imi da restart, de fapt o eroare pe un fond albastru.
Ceva de genul "an error...bla bla and to prevent damage to your laptop..bla bla...restart".Pana acuma nu mi s-a intamplat. Imi mergea ok. Mergea netul, deconectam, scoteam stickul si bine mersi. Am incercat sa il reinstalez si tot asa face. Am incercat sa folosesc stickul la PC si merge ok, nu se intampla nimic. Banuiesc ca ar fi de la Win. Ce pot sa fac ? Chiar sa intalez Windows nu prea as incerca.
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic