Buna. Ma poate ajuta cineva cu o mica probema ? Am un Nokia N8 de cateva zile si cand intru in camera si in cateva aplicatii ma intreaba daca vreau sa activez bluetooth-ul si internetul, cu toate ca sunt conectata pe wireless sau aplicatia respectiva nu tine de internet, dar la camera de fiecare data ma intreaba de cateva ori dupa ce ii dau NO. Multumesc.
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Nokia N8 - help(6 mesaje) (2 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Postat in urma cu 10 luni
-
Greu de spus. Poate fi si de telefon si de la retea. Daca asta se intampla doar intr-o anumita zona/regiune, foarte probabil sa fie de la Cosmote, respectiv daca ai semnal prost. Incearca si cu un alt telefon, cu aceeasi cartela de Cosmote si din aceeasi locatie. Daca se intampla la fel si cu alt telefon, atunci este de la Cosmote, daca nu, atunci telefonul e de vina si va trebui sa mergi cu el la un service GSM.
-
Multzam fain de ajutor! Eu totusi i-am facut si un test, am bagat Cosmote-ul intr-un alt telefon, iar in N8 am bagat Orange, merg foarte bine in aceasta combinatie... tare imi este ca e o problema de la activarea abonamentului... nu stiu ce sa zic/cred ?!?! Multumesc inca odata!
-
salut! si eu am un nokia n8 si am o singura problema la el: in timpul convorbirii se aude intrerupt. mentionez ca sunt in reteaua cosmote,dar am incercat si cu alta retea si merge la fel. in rest, telefonul e super dtpdv! as merge la un service, dar ma gandeam ca sa nu il strice aia mai rau acolo....daca aveti sugestii, va raman dator! Merci!
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic