Te salut din nou Dan si imi cer scuze ca te plictisesc cu problemele mele insa mai am doar o nelamurire la care vreau sa ma ajuti, apoi... ai scapat de mine
... Am reusit cat de cat sa ma familiarizez cu acest cms de la wordpress insa oricat de familiarizat as fi, tot nu reusesc sa creez un link pentru membrii in care sa scrie noi articole. Stiu ca se poate pentru ca am mai vazut acest link si pe alte site-uri wordpress insa nu stiu cum sa fac legatura. Nu stiu care fisier se ocupa cu postarile membrilor. Am incercat cu http://saitulmeu.ro/wp-admin/post-new.php insa logic ca nu merge decat daca sunt logat ca admin.
Eu as vrea ca acest link "subiect nou" sa existe undeva in header si daca un vizitator apasa click pe el, sa ii ceara sa se autentifice pentru a putea posta.
Multumesc frumos si promit ca in semn de apreciere, voi pune butonul tau pe noul meu blog.
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Link adaugare articol nou pentru membrii blogului(11 mesaje) (3 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
-
Postat in urma cu 10 luni
-
Metoda cea mai simpla este urmatoarea: setezi ca utilizatorii care se inregistreaza pe site, sa poata posta articole, dupa care adaugi un link catre "Add New Post" care sa fie cat mai vizibil pe blog. Utilizatorii care sunt autentificati pe blog si vor da click pe acel link, vor fi directionati catre pagina unde vor putea scrie articolul.
Cum faci toate acestea ? Mergi in panoul de control, la ".../Settings/General/...". La "Membership", trebuie sa fie bifata casuta de la "Anyone can register". Mai jos, la "New User Default Role" selectezi "Author". Dai click pe butonul "Save Changes" din partea de jos pentru a salva modificarile.

Apoi, in tema ta, acolo unde vrei sa apara link-ul pentru adaugarea articolelor pe blog, adaugi urmatorul cod:
<a href="/wp-admin/post-new.php?post_type=post" title="Adauga un articol pe acest blog" target="_self">Adauga un articol</a>Succes!
-
Dupa ce ai facut setarile respective, creeaza-ti un cont nou de utilizator si logheaza-te cu el. Daca ai creeat contul de utilizator inainte de a face aceste setari, este posibil ca utilizatorii "vechi" sa nu poata creea articole.
Metoda este testata si functioneaza, vezi exemplu:
-
Intr-adevar Dan, acum functioneaza si iti aduc mii de multumirii pentru ajutorul tau. Fara tine as fi renuntat la a mai crea acest blog si inca odata vreau sa-ti multumesc.
Vreau sa ma mai ajuti intr-o problema. Daca un membru scrie un articol nou, nici macar adminul nu poate comenta la el deoarece sub articol apare "Comments are closed". M-am dus in panoul de control si setarile sunt cele din poza:
Unde anume nu este bine? Unde nu am setat ca dupa un articol scris de orice membru, sa se poata comenta? Multumesc mult, man.
-
Te loghezi ca admin pe blog (admin principal) si mergi la panoul de control, la ".../Settings/Discussion/...", iar aici ai urmatoarele optiuni:
Default article settings / Allow people to post comments on new articles - (trebuie sa fie bifata casuta);
Iata cum trebuie sa arate setarile:

-
Gata Dan. Multumesc frumos. Acum totul este ok. Poti vedea blogul aici http://www.forum-literar.net (rog a nu se considera reclama)
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic