Am scris aici un articol http://laurentiudanci.blogspot.com/2011/11/cum-un-script-html-poate-modifica-o.html si are niste coduri HTML cu tagu <textarea> si am bagat mai de mult un script pe blog ca sa blocheze click dreapta si as vrea sa fac ca ce este scris in textarea sa mearga sa fie copy. Stiu ca cu crtl+c merg copiate dar nu vreau sa scriu de chestia asta pe blog acolo ca stiu ca unii vor da cu copy/paste tot ce am eu acolo.
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Impartasirea codurilor HTML(2 mesaje) (2 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Postat in urma cu 5 luni
-
Stiu un astfel de cod, dar functioneaza doar in Internet Explorer, in celelalte browsere nu merge ...
Cauta urmatorul cod in pagina ta:
</head>Deasupra lui, adaugi urmatorul script:
<script language="JavaScript"> <!-- function highlightmetasearch() { document.formname.text2copy.select(); document.formname.text2copy.focus(); } function copymetasearch() { highlightmetasearch(); textRange = document.formname.text2copy.createTextRange(); textRange.execCommand("RemoveFormat"); textRange.execCommand("Copy"); alert("This code has been copied to your clipboard.\nIf this post is lost you can repost it from your clipboard\nUse CTRL V to paste the text."); } // --> </script>Iar acolo unde vrei sa apara textul, folosesti "textarea" astfel:
<form name="formname"> <textarea name="text2copy" cols="55" rows="10">TEXTUL TAU ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ</textarea><br/><br/> <script language="JavaScript" type="text/javascript"> <!-- if ((navigator.appName=="Microsoft Internet Explorer")&&(parseInt(navigator.appVersion)>=4)) { document.write('<INPUT type="button" value=" COPY TO CLIPBOARD " onClick="copymetasearch();">'); } else { document.write('<INPUT type="button" value=" HIGHLIGHT TEXT " onClick="highlightmetasearch();">'); } // --> </script> </form>Inlocuiesti bineintele TEXTUL TAU ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ cu textul care vrei sa apara.
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic