Am un Sony Ericsson U5 Vivaz cu sistem de operare Symbian Series 60, 5th edition si am incercat sa urmez sfatul lui Gra$$u, dar imi ramane blocat cand selectez limba. A reusit cineva sa intaleze pe Sony Ericsson pana acum?. Cine poate sa ma ajute si pe mine ? Va multumesc.
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
GPS pe telefonul mobil(9 mesaje) (2 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Postat in urma cu 10 luni
-
Garmin Mobile XT for Symbian Series 60 5th edition
-
l-am pus dar imi arata anumite localitati nu stiu cum sa-ti eplic si imi zice no map in (View map) am urmat niste pasi pe un tutorial dar degeaba.app scz ca te deranjez mereu nu inteleg cu trb sa bag harta romaniei cu mapsoruce?daca poti fi mai explicit in pasi care trb urmati iti las o adrese de email.bisy_18@yahoo.com.ce vroiam sa te mai intreb are gps integrat el sau trn sa-mi cumpar?
-
Specificatii tehnice Sony Ericsson Vivaz:
Asa scrie, ca are GPS incorporat. Eu nu am Sony Ericsson Vivaz, dar ca idee, trebuie sa incarci si harta, altfel e normal sa-ti spuna "No map". Pentru Garmin XT Mobile, cauta harta Garmin Road 2009 v 10.3.02, este ultima versiune de harta pentru Romania, mai noua nu stiu sa existe. Pentru harta Europei, cauta pe net dupa termenul Garmin City Navigator Europe v.2011.40 NT.
-
Dezarhivezi continutul celor 2 arhive si obtii 2 foldere. Incarci cele 2 foldere cu tot ce contin ele, in folderul "Garmin", acolo unde sunt si folderele Apps, Cache, EULA, Font, GPX, Images, etc ...
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic