Dan, daca nu te superi, imi poti spune si mie ce cod si unde trebuie sa il inserez ca sa imi apara si pe celelalte pagini (de pe blog), blogul fiind acesta nu numai pe home formular de comentarii, ca pe celelalte pagini, nu imi apare (formulare de comentarii) doar pe pagina home la articole ?
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Formular de comentarii in toate paginile blogului(11 mesaje) (3 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Postat in urma cu 1 an
-
In primul rand, ai o problema grava cu ... exprimarea/expunerea problemei ! Daca n-as fi discutat in prealabil cu tine pe chat, habar nu aveam ce ai vrut sa intrebi in postul de mai sus !
Deci ... tu ai un blog, iar pe blogul tau, construit pe platforma Wordpress, ai un formular de comentarii care apare la fiecare articol de pe blogul tau. Acel formular pentru comentarii insa, nu apare si pe paginile independente ale blogului tau.
Am explicat asta, pentru cei care vor citit acest thread, sa priceapa si ei ceva din ce se discuta pe aici, formularea intrebarii din postul scris de tine mai sus, este un adevarat dezastru. Am mai incercat eu sa-ti corectez unele greseli de ortografie/exprimare ...
N-ai dat detalii nici despre tema folosita de tine, a trebuit sa caut eu sa vad ce tema ai... In fine, tema utilizata de tine se numeste iDevelop.
Pentru a face ca acel "formular" pentru comentarii sa apara si in paginile independente ale blogului, nu doar in paginile cu articole de pe blog, va trebui sa editezi fisierul page.php al temei tale, in cazul tau iDevelop.
Cauta in fisierul page.php din tema ta, urmatorul cod:
</div> </div> <?php get_sidebar(); ?>Inlocuieste codul prezentat mai sus, cu urmatorul:
</div> <?php comments_template('', true); ?> </div> <?php get_sidebar(); ?>Succes !
PS: Data viitoare cand mai pui intrebari, asigura-te ca te exprimi coerent si ca-mi furnizezi toate informatiile, nu sa trebuiasca sa-mi bat eu capul cu ce-ai vrut tu sa spui si ce problema ai ...
-
Atentie si la "double-post" ... Vezi regulamentul forumului.
-
Salut Dan, ceva asemanator mi se intampla si mie: imi apare formularul de comentarii doar pe prima pagina sau articol, daca rasfoiesc blogul si vreau sa comentez la alt articol nu se mai poate.
Tema este traction, pe wordpress.
P.S.: multumesc si pentru alte sfaturi pe care mi le-ai dat deja, si sper sa fii rasplatit pe masura. -
Formularul de comentarii pe tema "traction" este in regula, uite un test:
Problema e alta ... Ori e din setari (ai schimbat tu ceva aiurea), ori daca ai facut modificari in fisierele temei, atunci acolo ai gresit ceva.
Eventual, pune o alta tema pe blog, apoi sterge tema "traction", incarca din nou tema "traction" si seteaz-o ca tema implicita.
Vezi daca descarci tema traction de aici: Download Traction WordPress Theme -
Salut Dan, nu am reusit inca sa rezolv problema, trebuie sa te uiti tu, daca ai timp, peste fisiere sau nu stiu ce sa zic. Am observat ca odata cu casuta pentru mesaje lipsesc si cele cinci stele de la vot de deasupra. Multumesc anticipat pentru atentia acordata.
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic