Ai vazut ca sa laudat ca le-a tras-o cam la toate pretendentele, si oricum nu se va insura cu nici una si probabil nici nu se va cupla cu nici una din fete
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Emisiunea Burlacul cu Catalin Botezatu pe Antena1(15 mesaje) (1 utilizator) |
Voteaza: Tweet |
-
Postat in urma cu 1 an
-
Catalin, felicitari pentru alegerea Violetei ! Desi la inceput a mai avut mici scapari in ceea ce priveste vocabularul, ea s-a dovedit a fi o persoana cu suficient bun simt ca sa o pastrezi langa tine, calculata si simpatica. Totusi, doresc sa spun ca nu mi s-a parut firesc saruturile ei cu unele fete din concurs. Dar, per total, te felicit ca nu ai incercat sa iti ascunzi emotia de la final. Am plans alaturi de voi si m-am bucurat de ceea ce se vedea ca s-a infiripat intre voi. Ca orice om la varsta de 25 de ani, mai are de invatat, dar cu siguranta Violeta nu te va dezamagi pe termen lung. Felicitari si va urez sa descoperiti "odihna" sufleteasca (de care aveti atata nevoie) unul in fiinta celuilalt. Succes !!!!!!!!
-
Am revenit... Si dupa cum am zis, nu am urmarit ultima emisiune, dar mi s-a povestit...patetic! Am inteles ca, tanara domnita "te-ar fi asteptat de-o viata"... Tot pe tine te cauta si prin camera de hotel, in care se retragea pe furis, in timpul filmarilor? Tie iti declara ca a venit in aceasta emisiune pentru a se face cunoscuta? Ups! nu cred ca erai tu...Simona stie :)...si stie de la sursa... Felicitari!
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic