ok, se pare ca nu m-ai inteles sau nu m-am facut eu bine inteles... e pe SSD meu nu e urcat pe server inca... deci nu am cum sa iti arat... acum muncesc la el...
Dar oricum apreciez si ajutorul pana in acest punct...
La revedere.
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Dropdown menu(17 mesaje) (2 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
Pentru Vlad N:
Sunt in concediu acum si n-am timp de tine ... Pentru ca ai spus ca sunt "cam irascibil", m-am apucat sa fac o mica verificare pe forum, si iata rezultatul:
Vlad N este aceeasi persoana cu Cipri si aceeasi persoana cu Alex, pe care l-am ajutat in mai multe randuri aici pe forum, iar drept "multumire" s-a apucat sa faca Copy/Paste de pe acest site, pe siteul lui. Bineinteles ca dupa ce am vazut ce fel de caracter are, am refuzat sa-l mai ajut atunci cand mi-a cerut ajutorul in anumite chestiuni legate de siteul lui ... ajutor pe care oricum l-am oferit GRATUIT.
Acum, aceeasi persoana vad ca intra pe forum pretinzand ca ar fi altcineva si posteaza pe forum cu numele de Vlad N, afirmand ca eu as fi... "irascibil".

Vlad N / Cipri / Alex, daca tu ai afirmat ca sunt "irascibil", de acum incolo nu mai primesti nici un fel de ajutor pe acest forum, indiferent cu ce nume postezi sau intri pe forum. Punct.
bai prietene
sa iti zic asa frumos
crezi ca ma iei pe mine cu IP si dalea
ti se pare ca nu cunosc problema (faceam si eu putin misto) si nush ce Alex zici tu ca as fi te inseli amarnic nenica
Si in legatura cu copy/paste(Alex)... esti penal rau daca faci acuzatii NEFONDATE...te faci de taota rusinea... trist
Hai conccediu placut,
vlad N, Cipri si cine mai zici tu ca sunt
"Prietene" Cipri, te dai singur de gol !
EXEMPLU:
...si nush ce Alex zici tu ca as fi te inseli amarnic nenica
Deci, mai sus afirmi ca "habar nu ai cine e Alex" ...
... dupa care:
Si in legatura cu copy/paste(Alex)... esti penal rau daca faci acuzatii NEFONDATE...te faci de taota rusinea... trist
Pai daca spui tu ca nu esti Alex, atunci de unde stii ca acuzatiile sunt nefondate ?
Asta doar ca sa-ti demonstrez ca mai ai multe de invatat despre viata...
Iar limbajul si modalitatea de exprimare folosite de tine in ultimul tau post, arata frustrarea care te macina pentru ca te-am prins "cu matza-n sac" ...
Deci, dai dovada de o prostie fara limite... te faci singur de ras... chiar nu am putut sa mai tin in mine...
citez... "Vlad N este aceeasi persoana cu Cipri si aceeasi persoana cu Alex, pe care l-am ajutat in mai multe randuri aici pe forum, iar drept "multumire" s-a apucat sa faca Copy/Paste de pe acest site, pe siteul lui"
scris de tine...
Serios! aici am incheiat discutia cu tine... chiar nu am cu cine vb si gata cu traficul pe care ti-l fac de cateva zile sa vad pana unde mergi cu prostia... si vad ca nu ai limite...
P.S in ziua in care am dat peste blogul tau mi-am facut o parere cat se poate de buna despre el... trist insa ca am ajuns sa il detesc asa de tare datorita modului in care tratezi lumea ce vine aici... si pun pariu ca nu sunt singurul cu aceasta parere...
O zi placuta si sper ca vezi sa nu mai dau de tine si de blogul tau nicaieri pe web... Doame ajuta!
"Prietene" C, felul tau de exprimare reflecta frustrarea care te macina pana la oase si nu in ultimul rand nivelul tau de cultura ...
1 - De ce dau dovada "prostie fara limite" si de ce "ma fac de ras" ? Pentru ca ai fost "descoperit" ? Pentru ca postezi pe forum sub diferite nume, pretinzand ca esti altcineva ?
2 - Imi faci trafic ? Ha, ha, haaaaa.... Mor de ras !!!
=))
... La traficul pe care-l am pe site, de cateva mii de vizitatori unici pe zi, chiar crezi ca mai conteaza daca mai intri si tu sau nu pe site ?
3 - Cum tratez lumea pe aici ? Ajut GRATUIT o gramada de persoane care au nevoie de ajutor si folosesc un limbaj decent. Pe tine, odata ce te-am prins "cu matza-n sac" am spus ca nu te mai ajut, si din acel moment incepi sa spui ca "detesti" acest site ... Halal caracter, ce mai ...
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic