Am reusit sa-l conectez dar nu sunt mutumit de viteza

... dupa cateva telefoane la *777:
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Digi Net Mobil RDS – Setari, activare, speedtest net(19 mesaje) (6 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
Am si eu o problema cu modelul ZTE MF110, dupa instalare imi spune ca nu isi gaseste ZTE WCDMA Technologies MSM. I-am dat sa caute driverele in fisierele care sunt in memoria lui la instalare, nu le gaseste. Modemul mai este instalat pe 2 PC-uri pe care merge(Nu grozav, dar merge) si pe cel pe care incerc acum a fost instalat softul de la alt modem(Acelasi model cu acesta) si a mers pana acum, cand am fost nevoit sa il dezinstalez.
Am incercat sa pun modemul negru de la rds la un laptop mai vechi ACER slabut , imi da urmatoarea eroare:"there are no hi speed usb controllers installed on this computer".Inainte i-am facut probe la stick la un desktop si nu am avut probleme,viteza era cea mentionata de tine.Nu stiu ce sa fac sa mearga si la laptop,nu stiu ce trebuie sa mai instalez
@ sirjohndoe: Cel mai probabil este ca nu ai instalat usb 2.0, merge doar usb1.1 din cauza asta acel mesaj de eroare. Probabil trebui sa instalezi ceva driver usb pe laptop, ca sa-l vada ca usb 2.0.
Sau vezi daca este activat din BIOS usb2, poate nu e activat din BIOS.
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic