Buna Dan, imi poti da te rog o adresa de unde pot instala pe blog, un traducator (translator) care sa schimbe limba dintr-un singur buton, fara cautare. Am vazut pe un site/blog asa ceva unde pe buton scria limba dorita. Iti multumesc si-ti doresc Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
De unde pun un traducator pentru site ?(9 mesaje) (2 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Postat in urma cu 1 an
-
Uite aici un cod/script care va adauga un astfel de utilitar pentru traducerea siteului:
<div id="google_translate_element"></div><script> function googleTranslateElementInit() { new google.translate.TranslateElement({ pageLanguage: 'ro', multilanguagePage: true, layout: google.translate.TranslateElement.InlineLayout.SIMPLE }, 'google_translate_element'); } </script><script src="//translate.google.com/translate_a/element.js?cb=googleTranslateElementInit"></script>Adauga acest cod in pagina siteului tau, acolo unde vrei sa apara translatorul.
-
Salut, Dan! Daca nu te superi, ma poti ajuta si pe mine putin? Vreau sa imi pun traducatorul de la Google, intial am gasit la ei "codul", am vazut ca l-ai publicat si tu, nici unul nu functioneaza pe blogul meu. Oare de ce ? Astept un raspuns, daca se poate! Ms.
http://octaviancaciora.comSi un site cu coduri/scripturi din astea (nu de tradus) care pot inbunatatii aspectul si utilitate blogului nu imi poti recomanda ? Ms.
-
@ Octavian: - Traducatorul ar trebui sa functioneze fara nici un fel de problema. Ai cumva ceva plugin pentru cache, instalat pe blog ? In acest caz, dupa ce ai adaugat traducatorul, sterge cache-ul blogului, apoi sterge cache-ul browserului, dupa care dai refresh in browser la pagina blogului tau. Traducatorul ar trebui sa apara.
Daca nici asa nu apare, atunci inseamna ca nu ai introdus scriptul unde trebuie. Incearca sa-l introduci in fisierul sidebar.php al temei blogului tau, dupa care repeti "operatiunea" specificata mai sus.
-
Producţia poligrafică (imprimată) reprezintă una din cele mai rezultative şi accesibile forme de publicitate şi se caracterizează printr-un preţ destul de mic. Clienţii dumneavoastră doresc să aibă în posesia lor foi volante, buclete, cataloage cu descrierea serviciilor prestate sau a producţiei Dumneavoastră. Avantajele poligrafiei sunt: preţul relativ mic şi rapiditatea producerii publicităţii; majoritatea suporturilor informaţionale (cum ar fi de ex. calendarele de perete) oferă posibilitatea de a asigura prezenţa unui contact publicitar continuu cu destinatarul publicităţii; lipsa informaţiei despre concurenţi pe un suport informaţional concret etc.
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic