@ iuli: - nu mă încântă cu absolut nimic faptul că toți mă anunțați că v-ați instalat Windows 7 32 bit și nu vă merge acest patch, ca și în cazul lui Andrei, și în cazul tău este valabilă aceeași întrebare: Despre ce Windows 7 32 bit vorbim???
Windows 7 ca Windows 7, dar ce fel de Windows 7, că pe internet se găsesc tot felul de "bălării" de windows-uri modificate și nemodificate de tot felul de "băiețași", windows-urile modificate cu un anumit program gen nLite generează o grămadă de dureri de cap.
Este un Windows 7 curat, adică fără alte programe preinstalate și fără modificări legate de grafică și alte alea peste care ai instalat tu un Service Pack 1 sau este la pachet un Windows 7 + Sp 1 gata făcut de cineva?
Dacă este un Windows modificat de alte persoane luat alandala de pe net este foarte posibil să ai ceva probleme cu acel Windows, iar verdictul este clar, trebuie să faci rost de un Windows 7 curat în care nu s-a umblat de către alte persoane.
Dacă este un Windows 7 curat/nemodificat și nu merge instalat corespunzător acest Patch, ca și în cazul lui Andrei înseamnă că tu sau altcineva a mai încercat și altă metodă/patch de eliberare a memoriei Ram și nu ai reușit să "cureți" când ai făcut dezinstalarea și prin urmare atunci când vii cu această metodă/patch ea nu poate să se instaleze așa cum trebuie pentru că există probabil o key-ie de registru deja modificată anterior. În acest caz, ca și în cazul lui Andrei, și pe tine te paște o instalare nouă de Windows 7 32 bit.
Există probabilitatea ca "vinovatul" principal să fie chiar acel Service Pack 1 dar eu nu am de unde să știu acest lucru pentru că eu nu am instalat (încă) la nimeni acest Sp 1, iar cei care l-au instalat și au pus și acest Patch tac ca muții nu spun nimic, deci momentan nu știu dacă acest Sp 1 influențează sau nu în vre-un fel sau altul acest Patch de eliberare a memorie Ram.
Deci nu rămâne decât să testezi tu, du-te în Control Panel și dezinstalează Service Pack 1, dai restart la PC, apoi instalezi Patch-ul, iarăși dai restart la PC și vezi dacă merge fără Sp 1, dacă merge poți să instalezi din nou și Sp 1, asta dacă ai timp și chef că din câte am înțeles eu instalarea Sp 1 durează ceva timp, asta este dacă ai vrut și Sp 1 și Patch acu ai de treabă......BAFTĂ...și te așteptăm cu rezultate!