Buna ziua, am si eu o intrebare, daca voi cumpara domeniu .ro si imi voi face un blog pe wordpress, cu gazduire grauita, pot posta si diverse relame la anumite companii, sau produse ? Sau asta se poate face doar daca gazduirea este platita ? Va multumesc.
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Cum se pot posta reclame ?(9 mesaje) (2 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Postat in urma cu 1 an
-
Spre rusinea mea nu stiu ce inseamna o reclama adsense.
De exemplu daca unchiul meu are un magazin si vreau sa-i pun pe blogul meu de wordpress o reclama cu link-ul de la site-ul lui, asta inseamna adsense ? Ma poti ajuta ?Si as mai avea o intrebare sper sa nu deranjez, daca voi cumpara domeniu .ro asta ma va ajuta ca eu sa am numele blogului cum as vrea eu pe indiferent ca este wordpress.com blogspot etc.. ? Adica, daca voi cumpara domeniu, si vreau ca blogul sa se numeasca "www .eu.ro" se poate indiferent de site-ul unde creezi initial blogul ?
Multumesc
-
A pune un banner sau link catre un site, se poate face pe orice site, n-are nici o legatura cu AdSense ...
Pe Wordpress.com stiu ca se poate pune numele de domeniu propriu, dar daca bine-mi amintesc trebuie platita o anumita taxa. Acuma, depinde cat de mult conteaza pentru tine acel site ... Daca vrei ceva cat de cat "profi", cumpara-ti domeniu propriu, cumparati un hosting ceva mai ieftin, roaga pe cineva sa-ti instaleze wordpress-ul, sa-l configureze si da-i bataie. Nu-ti recomand sa te complici cu Wordpress.com sau blogspot decat in situatia in care chiar nu vrei sa investesti absolut nici un ban in siteul tau. -
@ anda: - depinde ce reclame vrei sa postezi, reclamele sunt de mai multe feluri. Daca te gandesti ca vei posta strict doar reclame "simple", respectiv un banner si un link catre "ceva", atunci da, se poate si pe Wordpress.com ... Daca vrei sa inserezi scripturi pentru reclame, gen "AdSense" sau "eTarget", atunci nu se poate. Din cauza asta am spus "sa nu te complici", deoarece, fiind solutii "FREE" (adica, gratis), cat oferi atat si primesti. Daca vrei ceva mai "cu pretentii", atunci mergi pe solutia profesionala: cumperi domeniu, cumperi gazduire web si apelezi la cineva (un profesionist) sa-ti creeze un blog.
-
Multumesc mult pentru raspunsul prompt, oricum ce am facut am facut din pasiune pentru ce ma interesa, nu stiam prea multe despre bloguri, reclame, etc... si am ales wordpress.com ... Vazand ca am media de 8000 de vizitatori zilnici am vrut sa aflu mai multe si asa am ajuns si la tine ... si iti multumesc din nou pentru raspuns.
-
@ settings: daca vrei si raspunsuri, urmareste acest forum. Citeste regulamentul forumului (punctul 10).
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic