As dori sa stiu cum se face un alt sidebar. De exemplu la blogul meu vreau sa mai am o bara mica in stanga in care sa mai pun o reclama si niste linkuri cu alte bloguri/siteuri si pe care sa pot adauga widgeturi la fel ca cea din dreapta.
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Cum se face un alt sidebar ?(5 mesaje) (2 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Postat in urma cu 1 an
-
Cum se face un alt sidebar
Pai editezi actualul sidebar. Trebuie sa ai ceva cunostinte de html/css. In cazul tau, am vazut ca ai o reclama AdSense de 160x600, in dreapta careia ai spatiu liber. In acel spatiu liber, ai putea pune inca ceva...
Vezi portiunea albastra/mov:

Pentru asta, folosesti tabele... EXEMPLU:
<table><tr><td> CODUL RECLAMEI TALE ADSENSE </td><td> COD HTML PENTRU PARTEA DIN DREAPTA </td></tr></table>Inlocuiesti codul tau AdSense cu codul HTML de mai sus ...
-
Ms de raspuns... insa eu vroiam ceva mai complex... pe sidebarul nou vroiam sa mai pun si vreo 2 widgeturi... Ce ai spus tu e perfect pentru o reclama in plus dar nu si pentru widgeturi... Dupa cum am vazut niste tutoriale pe internet, ar trebui sa modific un cod din template asemanator cu cel de jos:
#sidebar-wrapper { width: 220px; float: right; word-wrap: break-word; /* fix for long text breaking sidebar float in IE */ overflow: hidden; /* fix for long non-text content breaking IE sidebar float */ }... numai ca eu nu gasesc partea asta in templateul meu... cred k singura modalitate ar fi sa-mi schimb templateul (si cea mai sigura modalitate).
-
Well, eu ti-am dat o solutie simpla pentru a-ti umple spatiul "liber" de pe site. Se poate modifica si sidebar-ul, insa asta presupune modificarea themei pe care o folosesti. Si inca tot nu am inteles exact ce vrei sa faci... Codul scris de tine mai sus, este un cod CSS pentru sidebar, nu poti sa iai pur si simplu de pe net coduri aiurea si sa le introduci in siteul tau, daca acel cod nu este "scris" special pentru template-ul tau, nu va functiona (corect).
Eu de obicei dau coduri de uz general, sau in anumite cazuri, coduri scrise special pentru un anumit site web ... Poate daca ai fi mai explicit, sa inteleg exact ce vrei, te-as putea ajuta in limita timpului disponibil.
-
Adevarul este ca am fost putin cam general, dar pana la urma am gasit solutia... Am gasit un template foarte bun, cu 3 coloane, care imi asigura destul spatiu pentru ideile mele si in plus este un template foarte simplu si fara multe detalii grafice... Oricum multumesc pentru sfatul anterior, cu siguranta o sa il folosesc cand o sa editez tema noua
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic