Folositoare informatii! multumim, Jak Karter! de curand mi-am facut un nou ID si am vrut sa-mi adaug contactele de la vechiul in noul. desi n-am citit articolul postat de tine, am reusit sa import contactele (fara sa mai salvez lista acestora pe calculator), bifand acolo "alt ID de mess". apoi mi-a dat sa-mi aleg pe care vreau sa le mut, am bifat, le-am mutat, toate bune si frumoase. probelme am intampinat cand a trebuit sa mut id-urile din lista de Address Book in grupurile create de mine. am urmat pasii descrisi de tine, dar dupa vreo 4-5 ID-uri, nu mai merge, imi spune sa incerc mai tarziu. care ar putea fi problema si cum s-ar putea rezolva? Mltumesc!
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Cum sa-ti salvezi lista de contacte / ID-uri din Yahoo Messenger(16 mesaje) (5 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Postat in urma cu 8 luni
-
Multumesc pt info, Jak! am urmat pasii asa cum ai scris tu, dar dupa ce bifez acolo a 6-a optiune si incarc fisierul cu lista de contacte din calculator, desi am dat inainte export in dreptul la "Yahoo! CSV", imi spune ca nu recunoaste acel format de fisier(cu extensia .csv).ce pot sa fac in cazul asta? multumesc.
-
@ sonya : - problema pe care ai întâmpinat-o tu nu este din calculatorul tău, este de la serverul de Yahoo, probabil că în acel moment era mai aglomerat, sau poate este un mic "bug" (defect) de soft al celor de la Yahoo, mai încearcă și în alte zile, iar dacă nu merge și nu merge atunci te poți adresa celor de la Yahoo România !
@ anita : - Acel mesaj îți apare deoarece tu nu ai încărcat nici-un fișier de pe calculatorul tău, pur și simplu după ce ai apăsat pe Import, apoi ai bifat "A desktop email program (Outlook, AppleMail, etc...)", și apoi ai apăsat Continue>> .
Ai uitat să-i arăți calea unde se află acel fișier pe calculatorul tău, deși am specificat foarte clar acest lucru și în tutorialul de prezentare !
Uităte la cele două poze de mai jos:

În prima nu am pus fișierul cu extensie .csv, și am primit acel mesaj pe culoare roșie, în ce-a de-a doua poză am pus fișierul cu extensie .csv, și nu mai apare acel mesaj.
Dacă nu-i arăți calea unde se află acel fișier pe calculatorul tău, este și normal să-ți apară acel mesaj prin care te informează că nu recunoaște acel format de fișier, deoarece un chenar alb și gol nu reprezintă nici-un fel de format de fișier, este o ...invenție nouă.
Dacă îi arăți calea către acel fișier, mai exact îl selectezi din calculatorul tău, nu-ți mai apare acel mesaj !
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic