Buna Dan, te rog sa ma luminezi intr-o problema. La retetele pe care le postez, atasez poze si intreb daca exista vreo posibilitate de a-mi pune automat pe ele semnatura blogului fara a trebui sa le trec printr-un alt program. Imi ia mult timp si daca vreau sa le postez si pe alte site-uri, trebuie sa fac multe copii inainte de a pune semnatura pe ele, deoarece unele nu le accepta. Multumesc si Sarbatori fericite!
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Cum pot sa-mi pun semnatura pe foto din blog?(4 mesaje) (2 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Postat in urma cu 1 an
-
Blogul tau fiind pe Blogspot, nu stiu sa fie vreo modalitate pt. asta, insa nu neg sa existe totusi vreo posibilitate... Singura idee care-mi vine in minte acum, e sa ai un software/program pentru watermark si sa faci pozele cu acel program.
-
ACDSee 10 Photo Manager este free si merge cu editare foto, apoi ai meniul de ad text, dupa ce ai adus foto respectiva. Dai "Save As", dupa care cind incarci foto alegi cea scrisa, personalizata.. Eu asa fac! Pe blogger.com
PS: DANE, iti multumesc pentru toate informatiile pe care le gasesc la tine! Te vizitez destul de des si asta cu folos!
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic