Salut Dan. Vreau pe site sa fac un vot pentru "Counter-Strike" (scz de reclama jocului), intre "Counter" si "Terorist". Site-ul este gata, insa nu am domeniu cumparat la el (urmeaza sa-l achizitionez azi), in schimb este urcat pe un domeniu de la firma, voi lasa adresa, cu acordul tau.
Am facut o poza sa vezi cam ce si cum as dori sa fac, este un fel de statistica sa vad care si cum prefera mai mult, eu sunt putin mai nebun cu jocurile si vreau sa fac un site mai deosebit cu toate ca sunt la inceput de drum si este abia al 3-lea site creat.
Astept un raspuns din partea ta si iti multumesc pentru tot (nu cred ca sunt singurul care iti multumeste)
. Am pus si o imagine sper sa fi facut bine :-??
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Cum pot face poll-uri pe site ?(11 mesaje) (3 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
-
Postat in urma cu 1 an
-
POLL pentru site - (Sondaje de opinie)
Cel mai simplu, este sa folosesti un utilitar online, GRATUIT, pentru a creea sondaje de opinie (POLL-uri). Sunt multe siteuri care ofera asta, eu l-am luat ca exemplu pe primul pe care l-am gasit: http://www.99polls.com/
Intri pe acest site, si iti creezi un cont GRATUIT. Pentru inregistrare, ai nevoie doar de o adresa de email valida (reala) si stabilesti o parola pentru contul tau de pe http://www.99polls.com/ ... Te baga automat in contul tau, unde, pentru a creea un POLL nou (un sondaj nou), apesi pe butonul "Create Poll":

Faci setarile pe care le doresti (intrebarea ta, numar de raspunsuri, raspunsurile, etc...), dupa care o sa fie generat automat un script (cod HTML), pe care-l selectezi, il copiezi si il introduci in pagina siteului tau, acolo unde vrei sa apara POLL-ul (sondajul). EXEMPLU:

Uite aici, un POLL creeat de mine, ca exemplu...
-
Incearca si http://pollsense.info. Spre deosebire de restul de site-uri de poll-uri, pentru acesta nu mai trebuie sa inserezi contul in site-ul tau pentru fiecare poll creat. Promite si ceva program prin care sa faci bani mai pe viitor.
-
Am si eu o intrebare pt Dan. Am facut un poll, dar in unele cazuri se putea vota de mai multe ori de la acelasi computer, iar cu asta nu merge. Ma puteti ajuta cu o alta varianta de poll de pe un alt site??? Sau cum sa fac pt a se putea vota de mai multe ori din acelasi loc? Multumesc anticipat!
-
Ce sens are sa faci sa se poata vota de mai multe ori de pe acelasi calculator ? Oricum cred ca se poate vota de mai multe ori insa doar dupa 24 de ore ... Mai exista iarasi proxy-uri, etc ... Poll-urile cam toate sunt facute asa, sa se poata vota o singura data de pe un PC.
-
Multumesc pt raspuns. Doresc sa se poate vota de mai multe ori deoareca asta imi cer cititorii site-ului meu care deschid zilnic. Am incercat eu si nu merge nici dupa 24 de ore. Am mai facut unul de la pollsense care mergea sa se voteze de mai multe ori dar cand am vrut sa-l salvez pe pagina mea nu a mers si i-am contactat la care mi-au spus ca datorita faptului ca am un cont gratuit nu-mi merge codul. Poate imi dai o alta adresa pt un poll sau o alta idee. Deci ma intereseaza foarte mult sa se poata vota de mai multe ori. Iti multumesc foarte amabilitate.
PS. TREABA CU PROXY-URILE NU O INTELEG- POATE MI-O EXPLICI.... -
Alin am facut si eu un poll de la pollsense dar cand am incercat sa pun codul pe site-ul meu nu a mers si mi-au spus ca nu merge deoarece am un cont gratuit. Asa ca....poate ai o alta adresa. Imi placea pollul de la pollsense pt ca se putea vota de mai multe ori de pe un singur calculator. Tocmai asta caut.
-
Nu aveti un raspuns si pt mine? Am mai facut un poll de pe daddypoll, pe care observ ca se poate vota de mai multe ori, dar si acela e gratuit doar pt 100 de voturi pe luna. Dan, poate imi gasesti totusi o adresa de unde lua un poll gratuit si pe care sa se poate vota de mai multe ori. Iti multumesc.
-
FLORY, incearca sa cauti pe http://google.com ... Acuma chiar vrei sa caut eu pentru tine ? Daca as fi stiut vreo varianta de poll asa cum vrei tu (cu mai multe voturi pe zi de pe acelasi IP si fara a folosi proxy sau altceva), poti fi sigura ca ti-as fi spus-o pana acum ...
-
Am cautat pe google si am gasit 2-3 variante pe care ti le-am si prezentat, dar nu am reusit sa gasesc pana la urma ceva bun. Iti multumesc oricum pt amabilitate si daca totusi gasesti din intamplare ceva care sa ma ajute ti-as fi recunoascatoare. O zi buna iti doresc!
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic