Buna. De la inceput tin sa va mentionez ca iau in calcul doua calculatoare:
1. De pe calculatorul de acasa, vreau sa intru in facebook si nu pot. In dreapta iconitei "f" scrie "Autentificare" si nu acea sageata cu varful in jos (care are optiunile-Home, Profil, Photos...-), iar atunci cand dau click imi apare o fereastra cu doua casete in care mi se solicita adresa si parola. Le introduc, dau din nou click pentru conectare, se invarte acea rotita (cautare) si in final imi apare o pagina goala in care, in stanga sus, scrie "Succes". Numai ca nu prea am succes, ca totul se rezuma doar la asta, nicidecum la a intra pe pagina. Mentionez ca pe calculatorul de la serviciu, iconita "f" a aparut, dupa instalarea toolbarului "Blogul lui Dan", cu tot cu acea sageata din dreapta lui "f", fara ca eu sa fac vreo manevra in plus.
2. Pe calculatorul de la serviciu am vrut sa imi adaug inca un cont de mail (mentionez ca am doua adrese, in doua locatii diferite yahoo.com si gmail.com), urmand bineinteles pasii corecti, dar nu a fost posibil, in timp ce, pe calculatorul de acasa, am introdus aceleasi conturi, inclusiv pe cel cu pricina, si am reusit!
Nu mai inteleg nimic !
Va rog mult poate cineva sa imi explice (nu de ce), ci cum trebuie sa procedez pentru a-mi rezolva cele doua probleme ?! Este posibil ca pe cele doua calculatoare sa nu am instalate niste "chestii". Dar ce (care) ?!
Mentionez ca in ambele cazuri, am ales sa folosesc toolbarul "Blogul lui Dan". Sunt super multumita de el!
Multumesc anticipat pentru toate raspunsurile si in special pentru cel care ma va ajuta la rezolvarea celor doua probleme care ma "apasa"
Cu stima.