Buna Dan, revin cu problema mea referitoare la blogul care nu se gaseste pe google. Am facut un blog pe wordpress, am urmat toti pasii pe care i-ai descris si tu si acum urmeaza sa il inscriu in directoare si sa ii fac reclama. Problema este ca nu apare deloc pe google (nici daca bag adresa intreaga) si mi-ai mai spus si tu ca nu este functionabil si acum chiar ma gandesc ca ceva este in neregula si ca nu am facut ceva ce trebuia sa fac. Ma poti ajuta, ce trebuie sa fac sa fie functionabil? Multumesc.
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Cum imi fac blogul functional?(3 mesaje) (2 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Postat in urma cu 1 an
-
De cat timp ai blogul ? Daca l-ai facut acuma recent de cateva zile, va trebui sa astepti pana cand va fi indexat de Google. Poti sa-ti adaugi tu siteul in Google, pentru a fi indexat mai repede. Mare lucru insa nu se va intampla, in afara de faptul ca, daca vei scrie adresa siteului tau in Google, acesta va aparea (doar dupa ce va fi indexat, insa...).
Trebuie sa te ocupi de promoarea siteului... E multa munca pentru asta ... Pe urma, trebuie sa ai continut pe site, cat de cat ... Din cate am vazut, tu ai o pagina si 3 comentarii, cam asta este tot siteul tau... Ce ai vrea sa indexeze Google, daca nu are ce ?
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic