Salut Dan, vreau daca se poate sa-mi spui daca se poate sa deschid un program prin FTP, sau sa instalez ceva in public html sa deschid un program mai precis un server de counter strike... Am vazut multi care hosteaza server si au o pagina gen http://www.numeSv.nume/Cpanel sau ceva de genu as vrea si eu ceva asemanator... Multumesc
Topic nou •
Blog •
Chat •
Contact •
Regulament •
FAQ •
RSS •
Cautare
Cum deschid un program prin FTP ?(13 mesaje) (3 utilizatori) |
Voteaza: Tweet |
-
Postat in urma cu 1 an
-
Nu ai cum sa instalezi programe prin FTP, adica, sa urci programul pe server prin FTP, si sa dai dublu-click pe el si install, next, next ... (la fel ca pe calculatorul de acasa).
Se pot in schimb urca scripturi prin FTP, scripturi care au un fisier install.php de exemplu, si acelea pot fi "instalate" pe server, in schimb fisierele cu extensia .exe nu pot fi "instalate" pe server daca le urci prin FTP. Poti instala fisiere .exe pe un server doar daca ai control total asupra serverului, de exemplu prin radmin, ceea ce nu cred ca este cazul tau ...
Pagina aceea cu "Control Panel" pentru serverul de Counter Strike, presupune ca acel program/script sa fie deja instalat pe serverul de hosting, iar administratorul serverului de hosting iti creeaza tie un cont prin care poti administra serverul de Counter Strike. Exista insa o cale mult mai usoara pentru administrarea serverului de CStrike, de exemplu poti instala WebMod ...
-
Game Control Panel: http://gamecp.com/?key=download
-
buna Dan...am un installer la un joc numita Ryl...dar nu imi merge sa il deschid...adica nu pot incepe instalarea fiindca nu se deschide icon`u ...te rog sa imi spui care este probleme si cum pot sa o rezolv...fara reinstalarea windowsului :P..multumesc anticipat
-
@ Horia: - Nu mai raspund la intrebari Off-Topic ! Ce cauta aceasta intrebare in acest topic ? Titlul topicului este: "Cum deschid un program prin FTP ?".
Ce lagatura are intrebarea ta cu titlul topicului ? Daca ai intrebari, deschide un topic nou (Subiect nou), nu mai posta aiurea pe forum !
Voteaza acest subiect:
RSS feed pentru acest topic